Foto: press_2013//cetabever-tuinhout-sprayer.jpg

4x Sneller

Wat vier keer sneller? We hebben het hier over het beitsen van je tuinschutting, of het behandelen van je houten terras. Dat wil je namelijk snel doen.

Wat vier keer sneller? We hebben het hier over het beitsen van je tuinschutting, of het behandelen van je houten terras. Dat wil je namelijk snel doen.

Want laten we eerlijk zijn, het onderhouden van je tuinhout is niet een van de populairste klusjes, zo blijkt uit een kwalitatief onderzoek * uitgevoerd in opdracht van CetaBever. De gemiddelde Nederlander vindt het onderhouden en verzorgen van tuinhout namelijk een lastige klus. Met de nieuwe Tuinhout Sprayer helpt CetaBever die Nederlander. Je zet de Schuttingbeits namelijk vier keer sneller op dan met de reguliere kwast.

Nog meer voordelen

Voor de sprayer zijn speciaal twee producten ontwikkeld, namelijk de CetaBever Schuttingbeits en de CetaBever Terrasolie Bankirai. Dus naast je schutting kun je ook je houten tuinvlonders in de olie sprayen: 1m2 in minder dan 1 minuut. De Tuinsprayer is her te gebruiken en gemakkelijk te reinigen met water. Tevens breng je de genoemde producten door de speciale spuitmond gecontroleerd aan. Dit zorgt voor een perfect gelijkmatig eindresultaat.

Uitgebreid

Tevens heeft CetaBever een totaal vernieuwd tuinassortiment. Producten zoals Anti-Slip Vlonderbeits, Tuinmeubelolie Waterproof en een alternatief voor carbolineum, genaamd Carbobruin, onderhouden en verfrissen het houtwerk in uw tuin. Het complete overzichtelijke assortiment is op www.cetabever.nl terug te vinden.

Beschikbaarheid

Sinds 29 maart zijn de producten beschikbaar bij bouwmarkten en verfspeciaalzaken. Vanaf dat moment staat ook de nieuwe CetaBever site live!

Prijzen

CetaBever Tuinhout Sprayer € 34,95
CetaBever Schuttingbeits € 22,95 (2,5 liter)
CetaBever Terrasolie Bankirai € 13,95 (0,75 liter)

* Bron: Kwalitatief Consumentenonderzoek Metrixlab 2009

Publicatiedatum: 6 april 2010

Reacties