Profielfoto van Kunstgras de Veluwe
Kunstgras de Veluwe
Industrieweg 14, 8071 CT NUNSPEET
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Kunstgras schutting

Een kunstgras schutting is de ideale oplossing voor lelijke afrastering en geeft je tuin een totaal ander look. Kunstgrasveluwe.nl verkoopt beste soort

Kunstgras schutting en kunstgrasmatten tegen geluidswal 

 Je hebt een leuke kleine tuin en je besteed er regelmatig aandacht aan om zoveel mogelijk gezelligheid en kleur in je tuintje bijeen te brengen. Het enige irritante waar je tegen aan zit te kijken zijn die lelijke betonnen schuttingplaten. Maar ja, daar is weinig aan te doen, toch? Fout, daar hebben we nu een oplossing voor. Een kunstgras schutting. We vertellen je er graag meer over. Andere mensen hebben achter in hun tuin een geluidswal liggen. De kant die grenst aan hun tuin moeten ze zelf onderhouden. Dat onderhoud is vaak lastig. Veel mensen zoeken daarom naar een permanente oplossing. Ook voor die mensen is een oplossing gevonden waardoor de geluidswal zijn functie blijft behouden en er veel mooier uit ziet. Lees gauw verder…

 

Een mooie kunstgras schutting of lelijke grijze schuttingplaten?

Je hebt op zich een prachtige tuin, op een storende factor na: de oude grijze schuttingplaten. Natuurlijk kun je de verfpot pakken en je schutting een andere meer natuurlijke kleur geven, maar dan blijf je wel bezig. Na enkele jaren, zeker als de zon erop staat, mag je opnieuw aan het schilderen en een paar jaar later is het weer zover. Wij hebben een veel beter alternatief. 

Bedenk eens je hoe het eruit ziet als je die lelijke grijze schuttingplaten van je tuintje kunt wegwerken. Als deze schuttingplaten bedekt zijn met kunstgras of een kunstgrastapijt dan is het effect geweldig. De tuin krijgt meer perspectief. Het lijkt alsof je gazon eindeloos doorloopt. De tuin is dus ineens veel groter geworden. Grijs is niet een kleur die hoort bij een mooie tuin. Het is een onnatuurlijke kleur.

 

Een geweldige nieuwe trend kunstgras tegen schutting

Er ontstaat momenteel een nieuwe trend om schuttingen en tuinhuisjes te bekleden met kunstgazon. Het zal in het begin wellicht even wennen zijn. Dat geven we toe. Verder is het belangrijk dat je een gazon hebt in je tuin en dat dit gazon doorloopt tot aan de schutting. Nadat je de schutting hebt bekleed met een kunstgrasmat weet je niet wat je ziet! De tuin lijkt ineens een stuk groter geworden. Het gras “loopt door tot aan de horizon”. Tegelijkertijd doet het geheel erg warm en gezellig aan. Dit is precies wat we willen creëren in onze tuin: een intieme gezellige sfeer waar je graag wat tijd doorbrengt. Een tuin die bestaat uit tegels of andere bestrating met groene kunstgrasmuren is geen zicht. Misschien vind jij dat contrast juist mooi. De wereld staat op zijn kop. Er ontstaan op tuingebied steeds nieuwe trends en ze worden steeds gekker. We geven alleen maar aan dat alles mogelijk is. Vooral met kunst gras zijn de mogelijkheden eindeloos. 

 

Vervang ook meteen je bestaande gazon

Natuurlijk zijn er kunstgrassoorten die hiervoor meer of minder geschikt zijn. Als je bij ons langskomt, zullen we hierover meer kunnen vertellen. Ook is het belangrijk dat in dit geval de kleur van het kunstgras aansluit bij de kleur van je bestaande gazon. Maar als het bestaande gazon niet zoveel voorstelt, is het wellicht het beste om het bestaande gazon te vervangen door kunstgrastapijt. Dan weet je namelijk zeker dat dezelfde kleur ook doorloopt op de schutting. Als het goed gedaan is creëert een kunstgras schutting ook een optische illusie. Het gras lijkt ineens oneindig ver door te lopen. Pas als je er vlakbij staat zie je dat het een schutting is. De totale make-over van je tuin is compleet.

 

Kunstgras bekleding voor de geluidswal

Je hebt verschillende soorten geluidswallen. Er zijn van die schermen van beton of glas of kunststof. Dat kun je eigenlijk geen echte wal noemen. Vaker zijn het van die aarden wallen van een paar meter hoog om het verkeerlawaai te dempen. We zien vaak dat geluidswallen erg lelijk worden aangelegd. Het wordt al snel een rommeltje van brandnetels en wilde struiken wat niet bepaald fraai is om naar te kijken. Geef je geluidswal een nieuw uiterlijk met een kunstgrastapijt. Als je de ondergrond goed hebt bewerkt, kun je het grastapijt uitrollen. Met bepaalde technieken kunnen we ook dit tapijt goed bevestigen tegen de glooiende omgeving. Je kunt er zelfs gewoon over lopen. Het supergrote voordeel is dat de geluidwal vanaf nu onderhoudsarm tot onderhoudsvrij is geworden. Vuil en regenwater dringen gewoon door het tapijt naar de ondergrond. 

 

Mooi effect voor een prachtige prijs

Als je voor je tuin op zoek bent naar iets waardoor je opvalt bij je buren en vrienden, kies dan voor een tuin met kunstgras tegen de schutting of om een geluidswal. Voor deze nieuwe trend om schuttingen of geluidswallen te bekleden met kunstgras hebben wij diverse geschikte soorten kunstgras. Kunstgras-tapijt is voor veel mensen een mooie oplossing omdat het veel minder onderhoud vereist dan echt gras. Je hoeft het nooit te maaien en het is stevig en flexibel. Het resultaat is zeker het proberen waard. Kom snel eens langs in Nunspeet en overtuig jezelf. Direct meer informatie over de mogelheden weten? Klik dan nu op www.kunstgrasveluwe.nl of bel direct.