Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Douglas schuttingen

Een schutting van Douglashout geeft uw tuin een prachtige warme uitstraling.

Douglas schutting online bestellen

Meer privacy en luwte, meer buitenleven. De Douglas schutting is een natuurlijke vorm van tuinafscheiding van tuinhout die goed past bij elke tuin. Of uw tuin nu druk beplant is of vooral uit terras bestaat, een Douglas schutting zal het geheel in stijl en met sfeer afscheiden. En door tuinschermen strategisch aan elkaar te plaatsen creëert u met gemak een aangename luwte en veel privacy.

Als hardhout onder de naaldsoorten is de Douglas schutting een zeer duurzame, degelijke oplossing die eenvoudig bewerkt kan worden en bovendien een zeer natuurlijke uitstraling heeft. De Lariks/Douglas houtsoort is erg geliefd onder kenners vanwege de grove structuur en warme kleur.

Bewerking van een Douglashouten schutting
Installeer een Douglas schutting en geniet van uw tuin in alle rust. Wanneer de wind hard waait, of als u in een drukbevolkte omgeving woont, dan blijft de tuin nog steeds een veilige plek om van het buitenleven te genieten. Het Douglashout is zeer goed te bewerken met een beits. Hiermee vergroot u niet alleen de duurzaamheid van de Douglas schutting, u kunt zelf bepalen welke uitstraling deze krijgt.

Met keuze uit tientallen verschillende kleuren beits, van dekkend tot transparant, kunt u de schutting een uitstraling geven die past bij uw tuin. En met de PEFC®- en FSC®-keurmerken weet u zeker dat de Douglas schutting eerlijk en verantwoordelijk geproduceerd is. Voor het meest natuurlijke buitenlevengevoel!

Meer informatie:

Ga voor meer info direct naar onze website.