Partner

FurnLAB

FurnLAB (Furniture Laboratory) is ontstaan uit het idee dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. FurnLAB werkt samen met eigen designers om zo meubels te ontwerpen tegen een betaalbare prijs. FurnLAB is constant op zoek naar nieuwe trends, materialen en ontwerpen.

Daarnaast zoeken ze ook constant naar nieuwe manieren de producten betaalbaar te houden zonder dat de kwaliteit of het milieu hier schade van ondervind. Eindelijk hoeft de consument niet meer maandenlang op droog brood en water te leven om een stoel te betalen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht furnlab.nl

Lekker languit liggen of  comfortabel zitten. Het is beide mogelijk en zelfs meer met deze zitzak van BILL&ME. De zitzak is gemaakt van een zeildoek dat bestaat uit 100% polyester en beschikt over een waterdichte buitenlaag. Deze zak is dus niet alleen geschikt voor binnen, maar ook zeker ideaal voor buiten. Deze zitzakken in XXL formaat zijn te verkrijgen in verschillende kleurcombinaties. Zak weg en geniet! Model: BILL & Me ZitzakKleur: Rood, wit, blauw, groen, zwart, rood/paars, donkergroen/groen, groen/lime, donkerblauw/lichtblauwLengte: 175 cmBreedte: 135 cmGewicht: ca. 4 kgMateriaal: 100% PolyesterVolume vulling: ca. 400 liter EPS parelsGarantie: 1 jaar fabrieksgarantieExtra: Water- en vuilafstotendMakkelijk te reinigenScheur vastUV bestendigEenvoudig te vullenZitzak en vulling worden apart geleverd  

Specificaties

Model: BILL & Me Zitzak

Kleur: Rood, wit, blauw, groen, zwart, rood/paars, donkergroen/groen, groen/lime, donkerblauw/lichtblauw Lengte: 175 cm

Breedte: 135 cm

Gewicht: ca. 4 kg

Materiaal: 100% Polyester

Volume vulling: ca. 400 liter EPS parels

Garantie: 1 jaar fabrieksgarantie

Extra:

Water- en vuilafstotend

Makkelijk te reinigen

Scheur vast

UV bestendig

Eenvoudig te vullen

Zitzak en vulling worden apart geleverd

 

Meer lezen over
'Zitzak'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.