Wees creatief met tuinmeubelen en maak eigen combinaties

Het leuke van een tuin, is dat je hem helemaal naar jouw eigen smaak en stijl kunt maken en inrichten.

10 Juli 2018

Door het grote aanbod aan tuinmeubelen en accessoires kun je helemaal los gaan qua combinaties en creaties. Het is natuurlijk leuk om een stijl aan te houden in jouw tuin maar het maken van eigen combinaties is ook altijd goed. Je kunt dan een eigen unieke tuin creëren, zoals niemand anders die heeft. Het is altijd goed om lekker veel inspiratie op te doen op het gebied van tuinmeubelen voor jij jouw tuin gaat inrichten. Een goede tip is daarom om altijd even langs te komen zodat jij alle tuinmeubelen zelf kunt zien en ook de combinatie die wij maken. Je kunt nooit genoeg inspiratie hebben bij het creëren van een tuin. 

Combineer stijlen met elkaar

Je kunt kiezen voor een romantische, industriële of moderne stijl in jouw tuin maar als je geen keuze kunt maken is het ook heerlijk om te combineren. Een moderne tafel met romantische stoelen is helemaal geen punt, alles mag en kan. Het is maar net wat je zelf wilt. Bij het aanschaffen van tuinmeubelen kun je zelf een mooie combinatie maken van stijlen. Het is toch super leuk om zelf een stijl te bedenken die eigenlijk geen benaming heeft en een combinatie is van een aantal stijlen. Door het combineren van stijlen kun je ook een huiselijk gevoel creëren. In huis is vaak ook niet alles precies dezelfde stijl, een tuin is ook een reflectie van iemands persoonlijkheid. Een persoonlijkheid is nooit hetzelfde dus ook bij een tuin is het belangrijk om een eigen smaak daaraan toe te voegen.

Maak een combinatie van materialen en vormen

Niet alleen bij de stijlen kun je combineren maar ook materialen en vormen kun je goed combineren. Dit is natuurlijk een smaakkwestie want sommige mensen vinden het juist mooi om alleen maar hout te hebben. Wij willen alleen duidelijk maken dat het geen fout is als je vormen en materialen combineert. Je kunt hierdoor juist een hele unieke en authentieke sfeer creëren in jouw tuin. Een mooie houten tafel in combinatie met strakke RVS stoelen is helemaal geen punt. Niets is een belemmering in het combineren van tuinmeubelen. Het is juist leuk om een eigen unieke tafel met losse stoelen te hebben. Ook al wil je zes verschillende stoelen van andere materialen en vormen, je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Er zijn geen regels voor het combineren van tuinmeubels met verschillende materialen en vormen dus kies voor iets wat jij persoonlijk mooi vindt.

Wees creatief met accessoires in de tuin

Je hoeft niet alleen binnenshuis gebruik te maken van accessoires maar ook in de tuin is het fijn om accessoires te gebruiken. Door het gebruiken van accessoires in de tuin creëer je een huiselijk gevoel. Met het kopen van accessoires is niet nodig om aan één stijl vast te zitten, je kunt zo creatief zijn als je zelf wilt. Een romantische kaars met een industriële lamp wordt de laatste jaren juist mooi gecombineerd. Overigens hoef je niet alleen accessoires te kopen, je kunt ze ook zelf maken. Op een mooie zomerse dag kun je zelf een mooie houten lantaarn in elkaar zetten en helemaal maken naar eigen smaak en deze bijvoorbeeld combineren met uw loungeset. Wees creatief en laat jouw fantasie de vrije loop. Het is helemaal leuk om dat met het hele gezin te doen, het gevoel van samen ergens aan werken is altijd fijn. Accessoires kun je het beste kopen en maken na het aanschaffen van de belangrijkste tuinmeubelen. Zo kun je goed zien of de accessoires bij de tuinmeubelen passen.

Reacties