Tuinset Beach 7 Geneva 7-delig 

Deze Beach 7 tuinset bestaat uit 7 delen: de Moonlight tafel en 6 Geneva kuipstoelen. 

De Geneva kuipstoelen en Moonlight tafel

De Geneva kuipstoelen hebben een kunststof kuipje en een aluminium onderstel. In het kuipje zijn heel subtiel twee gaatjes verwerkt zodat het regenwater niet op de zitting blijft liggen.

De Moonlight tafel van deze diningset heeft een tafelblad van 4 centimeter dik teak. Teakhout heeft een hoge kwaliteit en past perfect bij het aluminium onderstel. Teak gaat door het natuurlijke proces van weersinvloeden vergrijzen. Het kan zo zijn dat u deze verkleuring heel mooi vindt en dan kunt u de natuur haar werk laten doen. Het kan ook zo zijn dat u liever de originele kleur wilt behouden. Dan raden wij aan om gebruik te maken van een teak beschermer en reiniger.

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat de Geneva kunststof tuinstoelen niet alleen mooi staan in uw tuin, maar dat ze ook binnenshuis zeer goed passen. De stoel is in 11 kleuren verkrijgbaar en u kunt dus zelf leuke combinaties maken.

Altijd de laagste prijs en beste service
Wij bieden ten alle tijden de laagste prijs garantie, ook bij deze Beach 7 tuinset. Dat wil zeggen dat u onze tuinmeubelen voor de laagste prijs koopt. Mocht het toch zo zijn dat u een artikel elders goedkoper ziet, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice en zullen wij dit met u oplossen.

Tuinmeubelen kopen bij Timmermans Tuinmeubelen
De stoelen van deze tuinset Beach 7 hebben een hoog zitcomfort door het ergonomische design. Wilt u nog extra comfort? Dat kan met de passende zitkussens die geschikt zijn voor de Geneva, Chamonix en Coral Reef tuinstoelen.

Als u alles heeft gevonden wat u zocht, kunt u direct overgaan tot aankoop door online te bestellen. Naast online bestellen kunt u ook langskomen in onze showrooms in Maastricht, Roermond, Venlo en Horst. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en ook onze klantenservice is te bereiken als u vragen heeft.