Tuinmeubilair

Op en top genieten van het buitenleven en de natuur.

Of het nu voor een kort koffiemoment is of voor een lange zomeravond, u maakt uw tuin pas echt compl

Maar we waarschuwen alvast: er staat u een lastige keuze te wachten. Er is namelijk een scala aan mogelijkheden, van brede loungesets tot aan luxe dinersets. Elk meubelstuk heeft unieke eigenschappen op het gebied van materiaal, design en comfort. Om tot een goede keuze te komen raden wij u aan om het tuinmeubilair zelf te ervaren, het is een bezoek aan onze 10.000m² showroom meer dan waard.

Design tuinmeubilair

Bent u liefhebber van design tuinmeubilair met een geheel eigen signatuur, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij werken met leveranciers die zich volledig hebben toegelegd op de design en innovatie van tuinmeubilair en zeer populair zijn voor de inrichting van loungeterrassen en buitenkamers voor zowel de horeca als voor particulieren. Een collectie met maar liefst 150 kleuren en dessins maakt het mogelijk uw eigen maatwerk loungeset samen te stellen. Een topsegment, gefabriceerd voor jarenlang comfortabel relaxen op uw terras.

Robuuste buitenmeubels voor de publieke ruimte

Als buitenleven experts worden wij regelmatig ingeschakeld bij het realiseren en het inrichten van een horeca terras. Daarbij past duurzaam vervaardigd design tuinmeubilair dat bestand is tegen vele weersomstandigheden. Na een kleine regenbui is het prettig als de meubels snel drogen, zodat het terras weer vol stroomt als de zon zich weer laat zien. In onze collectie hebben wij moderne tuinmeubelen van verschillend materiaal opgenomen. Naast design, wat uw terras uitstraling geeft, moet het meubilair ook functioneel zijn. Kunststof meubilair bijvoorbeeld is licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te verplaatsen voor als het terrasgedeelte vrij gemaakt moet worden voor een feestelijk evenement. In onze showroom hebben wij een horeca terras gebouwd waar een variëteit aan terrasmeubilair staat uitgestald. U bent van harte welkom om het meubilair zelf te ervaren en om inspiratie op te doen voor uw terras.