Partner

FueraDentro

FueraDentro is een Nederlands design label dat eigentijdse buitenmeubelen produceert, die ook geschikt zijn voor binnengebruik. Vrij vertaald, betekent FueraDentro "buiten, binnen" in het Spaans en dit is ook de inspiratie voor alle meubelcollecties ontworpen en vervaardigd door het bedrijf. FueraDentro werd ruim tien jaar gelden opgericht en het hoofdkantoor is gelegen aan de iconische Prinsengracht in Amsterdam.

Prominente, gevestigde ontwerpers en nieuwe talentvolle ontwerpers worden ondersteund en gevoed vanaf de ontwikkeling van hun eerste ideeën, de kwaliteit van het productieproces tot aan de uiteindelijke levering aan de klant.

Elke collectie of alleenstaand meubelstuk is ontworpen met het onderliggende principe om elegante vormen, evenals ergonomisch comfort te creëren. Gedurende het FueraDentro ontwerpproces, wordt de focus gelegd op zowel het esthetische als functionaliteit en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Dit alles resulteert in het feit dat FueraDentro meubelen de kleuren en rust van iedere omgeving kunnen complimenteren, zowel buiten als binnen.

Bij het produceren van elke collectie, is FueraDentro zich bewust van de milieu-impact die het kan creëren. Waar mogelijk, gebruiken FueraDentro ontwerpers zoveel mogelijk natuurlijke materialen of materialen die gerecycled kunnen worden. Het uiteindelijke resultaat van het ontwerp en de productontwikkeling processen zijn unieke, moderne en comfortabele meubel collecties. Dit maakt het mogelijk om ontspannende buitenruimtes te creëren, die passen in de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Meubels voor het leven…

Download:

Catalogus 2013

Prijslijst 2013

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht fueradentro.com

Shell collectie

De Shell collectie is speciaal voor FueraDentro ontworpen door de Nederlandse designer Jan des Bouvrie. Deze uitgebreide collectie bestaat uit een stoel, een fauteuil, een bank, alsmede 6 tafels en een luxe ligbed.

Het meest opvallende kenmerk van de Shell collectie is de afgeronde vorm van de schelp-achtige cocon stoelen, die een aangenaam en rustgevend gevoel van ontspanning geeft. De zitting van de stoelen zijn gemaakt van een met de hand geweven coaxiale gestructureerde Batyline® vezel die aangenaam aan voelt, functioneel en duurzaam is. De onderstellen zijn gemaakt van elektrisch gepolijst roestvrijstaal en de tafelbladen zijn van glas. Alle materialen zijn 100% recyclebaar. Deze combinatie van materialen maakt de Shell collectie ideaal voor gebruik buitenshuis.

Het visueel opvallende strakke minimalistische ontwerp is in alle meubels in de Shell collectie doorgevoerd. De uitnodigende stijl en het comfort van de Shell collectie kan verder worden verbeterd door de bijpassende kussens. Deze kussens, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zijn bekleed met oplossing geverfd acryl doek (Tempotest®), dat in de machine gewassen kan worden en zeer slijtvast is, zodat u in alle rust kunt ontspannen.

Meer lezen over
'Shell collectie'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.