Schommel / Hangmat

Stegeman Luxe Outdoor heeft een grote collectie luxe Hangmatten en Schommels

Schommels & Hangmatten

Hangmatten hebben wij in verschillende soorten en maten. Wij hebben hangmatten zonder stok, maar ook hangmatten met stok. Deze hangmatten met stok zijn nog weer een stukje stabieler. Ook hebben wij hangmatten die vast in een aluminium frame zitten. Natuurlijk verkopen wij ook losse standaards waarin u uw hangmatten kunt ophangen.

Naast de diverse hangmatten hebben wij ook hangmatstoelen. Ook hier hebben wij hangmatstoelen zonder stok en hangmatstoelen met stok. Naast de hangmatstoelen hebben wij hangstoelen die in een aluminium frame hangen. De zgn. hanging chairs.

Onze schommels zijn geen standaard schommels, maar luxe schommels die je niet overal kunt kopen. De doelstelling van deze schommels is dan ook relaxen. Hierbij moet je o.a. denken aan aan luxe relaxschommels waarin je als het ware in een luie stoel aan het heen en weer schommelen bent, maar ook grote luxe familieschommels waarbij je met meerdere personen tegelijk kunt schommelen en/of relaxen. Voor de kinderen zijn er ook luxe multischommels.

Voor meer informatie klik hier. Of kom eens langs in onze showroom