Foto: Apple-Bee-La-Croix-loungeset

Rope: dé tuinmeubeltrend van 2020

De afgelopen jaren zagen we het al wel wat opkomen, maar komend tuinseizoen kun je er niet meer omheen. Tuinmeubels gemaakt van rope zijn hip & happening!

Maar wat is het precies voor materiaal? Rope is simpel gezegd touw, wat speciaal is ontwikkeld voor buitengebruik. Bij Apple Bee maken we gebruik van rope dat is gemaakt van olefin vezels met een PVC binnekern. Deze binnenkern zorgt ervoor dat het rope versterkt is en rekken dus begrenst is, waardoor jouw tuinmeubel niet verder uit kan rekken. Je wordt dus gelijk goed opgevangen door het rope wanneer je neerploft in jouw tuinmeubel!

Rope is niet alleen mooi, het is ook nog een praktisch. De tuinmeubels van Apple Bee zijn dus voorzien van een bijzonder sterk rope, maar ook is het onderhoudsvriendelijk, duurzaam én zelfs UV-bestendig. Je kunt er dus vanuit gaan dat jouw rope tuinmeubel lang meegaat én niet zal verkleuren in de zon!

Haute couture voor op het terras

Een voorbeeld van een exclusieve design set gemaakt met rope is de La Croix loungeset. Net als bij een mooi maatkostuum is het ‘stiksel’ van de La Croix loungeset in een afstekende kleur zichtbaar op het naturel teakframe verwerkt. Het rope in deze stijlvolle set is kunstig door het hout geregen, waardoor er een transparante, open structuur ontstaat en je als het ware ‘door’ het meubel heen kijkt.

De stevige, comfortabele kussens in de loungeset hebben een BEE WETT® kussenvulling, waardoor jij je geen zorgen hoeft te maken over een buitje. Hoe dan? Anders dan bij ‘gewoon’ schuim neemt de unieke BEE WETT® vulling geen vocht op. Het open weefsel aan de onderzijde van het kussen zorgt voor de perfecte drainage. Dit zorgt er samen voor dat het BEE WETT® kussen aanzienlijk sneller droogt dan andere kussens! Meer informatie en beelden van deze collectie kun je vinden op applebee.nl.

Pasen in de La Croix-actie

Dit jaar is Pasen natuurlijk anders dan andere jaren, maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van jouw eigen tuin. Dit is deze dagen juist de plek waar je veel tijd door brengt! En dan doe je dat natuurlijk het liefst zo comfortabel mogelijk … Daarom willen wij jou een handje op weg helpen om jouw Pasen zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. Vandaar is onze nieuwe aanwinst: de La Croix loungeset in de periode van 6 april t/m 6 mei verkrijgbaar voor een speciale prijs bij onze dealers.

Neem eens een kijkje op applebee.nl voor meer informatie over de La Croix loungeset en een overzicht van de dealers, die deze set in collectie hebben.

Meer inspiratie opdoen?

Benieuwd naar onze andere collecties en wil je graag wat inspiratie opdoen? Download dan snel ons nieuwste inspiratiemagazine op www.applebee.nl/inspiratiemagazine. Boordevol met de mooiste collecties, dé tuinmeubeltrends van dit jaar én zelfs onze eigen Apple Bee-recepten!

Reacties