Trendy zitzakken voor buiten zorgen voor een relaxte zomer

15 Mei 2017

Ga je voor een relaxte zomer dit jaar, dan mag een buitenzitzak niet ontbreken in de tuin of op het balkon.


Ikwilzitzakken.nl presenteert de nieuwe collectie zitzakken voor buiten. Gemaakt van waterbestendig, oersterk materiaal en verkrijgbaar in vele kleuren, modellen en formaten.

Met de zitzakken voor buiten kun je heerlijk genieten in de tuin of op het terras. Een zitzak is zo comfortabel omdat het je rug en nek ondersteund. Hierdoor kan de wervelkolom zich helemaal ontspannen. Nooit eerder kon je zo relaxed genieten van de zon!

Lezen of feesten, het kan allemaal

Sommige zitzakken kun je op verschillende manieren gebruiken. Bijvoorbeeld als ligbed of als stoel. Perfect om je favoriete boek in een keer uit te lezen of om even bij te komen na een drukke dag. Op je balkon, op het terras of in de tuin kom je weer helemaal tot rust in een zitzak. Maar ook voor een feestje zijn zitzakken ideaal. Met een paar zitzakken bij elkaar kun je heel wat vrienden kwijt!

Waterresistente zitzakken

Ook in de zomer zit het weer weleens tegen. Omdat er niet altijd ruimte is om een zitzak binnen op te bergen, zijn alle zitzakken voor buiten waterbestendig. Regen, zon of andere weersomstandigheden: de outdoor zitzakken kunnen het allemaal hebben.

De buiten zitzakken van www.ikwilzitzakken.nl zijn verkrijgbaar in vele kleuren en modellen. Van een kindermodel tot een XXL exemplaar. Verkoopprijs vanaf € 79,-.

AANBEVOLEN

kruispoot picknicktafel

Moderne kruispoot tafel voor buiten gebruik. Gemaa...

DIY tuinbank met bergruimte

Deze leuke tuinbank is superhandig en maak je natu...

Tuinset Zeus Gardeluxe

De luxe tuinset Zeus van Gardeluxe is weerbestendi...

Steigerhout meubelen tips

Iedereen kent de lekkere steigerhouten hoekbank we...

Tuinmeubelen van hout, metaal of kunststof

Tuinmeubelen zijn er in alle soorten en maten; van...

Gardeluxe Tuinstoelen

De luxe duurzame tuinstoelen van Gardeluxe zijn we...
Advertentie