Foto: lonc-seaser-teaser

Seaser & Teaser stoelen van Lonc

Het dynamische duo stoel Seaser & tafel Teaser van Lonc: kleuren om je tuin op te fleuren.

Even voorstellen: de stoel heet Seaser en het bijpassende tafeltje/krukje Teaser. Een dynamisch duo dat dit tuinseizoen de nodige kleur geeft. Kies uit tien hippe kleuren, die onderling natuurlijk mooi gecombineerd kunnen worden. Seaser & Teaser zijn de eerste items van het nieuwe Nederlandse designlabel Lonc. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kunststof is deze sculpturale set uiteraard volledig weer- en waterbestendig. De organische vormgeving oogt vrouwelijk en sexy. Outdoor Pleasure in optima forma.

Petrol, roze, oranje, groen, zwart, blauw, grijs, taupe, wit en rood. Van deze kleuren word je vanzelf vrolijk! Tel daarbij ook nog eens de eigenwijze vormgeving van de Seaser & Teaser op en het is duidelijk dat deze set écht anders is. Maar, hoe leuk ook, uiteindelijk moet een (tuin)stoel natuurlijk goed zitten. En dat doet de Seaser. Ergonomie, functionaliteit en vormgeving zijn écht in balans, waardoor het zitcomfort opmerkelijk goed is. De armleuningen ontspannen de armen, de ronde zit geeft de onderrug voldoende steun. De Teaser kan, behalve als tafel of extra zitplek, natuurlijk ook als voetenbankje gebruikt worden. Dat zit dus wel goed!

Seaser & Teaser tuinmeubelen van Lonc.
Seaser & Teaser tuinmeubelen van Lonc.

Ongelooflijk sterk & licht

Seaser & Teaser zijn gemaakt van recyclebaar kunststof; polyethyleen om precies te zijn. Dat maakt ze ongelofelijk sterk, slijtvast en totaal ongevoelig voor weersinvloeden. Hoe ideaal: waterbestendig, kleurecht, makkelijk schoon te houden en lekker licht. Zo weegt de Seaser stoel slechts 11 kilo en de Teaser 5 kilo en vanwege een speciale holle ruimte aan de binnenkant, kunnen ze eventueel verzwaard worden tot ±30 kilo. Daardoor blijven ze ook bij storm gewoon op hun plek. Nóg een slimmigheidje: ontwerper Rogier Waaijer heeft voor de afwatering niet gekozen voor het standaard oplossing maar de stoel zo ontworpen dat regenwater aan de zijkanten afgevoerd wordt. Chapeau!

Buiten & Binnen

De Seaser is een uitnodigend tuinmeubel met een gezellige zit en kan ook prima binnen gebruikt worden. Bijvoorbeeld de serre, de kinderkamer of badkamer? In de lobby van een hotel of wachtruimte van een bedrijf is de Seaser natuurlijk een echte blikvanger. Eigentijds, eigenzinnig en bekroond met twee belangrijke designprijzen: een GIO-award (Goed Industrieel Ontwerp) en Red Dot Award.

Advies verkoopprijs: Seaser € 449,- en Teaser € 229,-.

Meer informatie: www.lonc.nl

Publicatiedatum: 12 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties