Foto: 2014/JYSK-tuinmeubelen.jpg

Onderhoudsvrije tuinmeubelen JYSK

Relaxen in de tuin met de onderhoudsvrije tuinmeubelen JYSK

Het voorjaar is begonnen, de temperaturen trekken aan: tijd om weer in de tuin te relaxen. Met de weerbestendige en onderhoudsvrije tuinmeubelen van JYSK houd je tijd over en kun je optimaal van het mooie lenteweer genieten.

Voeg een persoonlijke noot toe

Een loungeset is de ideale keuze voor het creëren van een stijlvolle, relaxte setting. Dus waarom starten we het voorjaar niet met een gezellige en relaxte dag in eigen tuin. De moderne loungesets van JYSK zijn weerbestending en onderhoudsvrij en verkrijgbaar in verschillende groottes en materialen zodat u altijd een set vindt die bij je behoefte past. Daarnaast kun je gemakkelijk een persoonlijke noot toevoegen. Varieer eens met kussens in verschillende kleuren of voeg een dienblad met kaarsen toe.

Een unieke look

Ook in de avond is het met een loungeset goed vertoeven in de achtertuin. Er is niets gezelliger dan een sfeervol verlichte achtertuin wanneer de zon ondergaat. Dit jaar presenteert JYSK met trots haar grote collectie lantaarns en solarlampen, in ontelbare groottes, kleuren en designs. Door verschillende designs met elkaar te combineren creëer je een persoonlijke en unieke look. Bij JYSK vind je de stijl die het beste bij je tuin past. Het enige wat je nodig hebt is de inspiratie om je tuin om te toveren tot een plek waar je optimaal kunt genieten.

Meer informatie: www.jysk.nl

Publicatiedatum: 20 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties