Foto: oasiq-tuinmeubelen

Oasiq vintage tuinmeubelen

Oasiq vintage tuinmeubilair: klaar voor de zomer.

Oasiq maakt van buitenleven een waar genot. De nieuwe collectie van buitenmeubilair brengt de hoogdagen van design weer tot leven. Meer bepaald de jaren 50, een periode waar design en nieuwe, innovatieve materialen voor meubilair hoge toppen scheerden. In de gloednieuwe collectie van Oasiq vinden we deze jaren 50 vibe terug in een hedendaags jasje. De Corail, Diuna, Sandur en Yland collecties zijn elk uniek in hun design en blijven trouw aan waarvoor Oasiq staat; functioneel en origineel ontworpen meubelen die kwaliteit zeer hoog in het vaandel dragen. Oasiq blijft sterk geïnspireerd door de natuur en wordt minutieus ontworpen om iedereen optimaal te laten genieten van de eerste lente- en zomerkriebels.

Corail - hip & functioneel

Oasiq vintage tuinmeubelen: Corail.
De Corail collectie is de oplossing bij uitstek voor iedereen die hun stadstuin of balkon wil inrichten met hip, functioneel buitenmeubilair. Laat je verleiden door de jaren vijftig pasteltinten of combineer zwart en wit en zorg zelf voor contrast. Het geïnspireerde Parijse buitenmeubilair is robuust, kwalitatief en licht van gewicht zodat het gemakkelijk op te bergen is. De speciale slotjes zorgen ervoor dat de kussens perfect op hun plek blijven zitten. Ideaal voor een aperitiefje of een barbecue in de stad.

Diuna – verfijnd & robuust

Oasiq vintage tuinmeubelen: Diuna.
Teak hout steelt de show in de Diuna collectie. Het ongeëvenaarde functionele design is enkel mogelijk door het jarenlange vakmanschap dat het robuuste teak hout omvormt tot een elegant meubel. Het resultaat is een collectie van teak houten buitenmeubelen waarin je met gemak kan dineren, zonnebaden en loungen. De collectie is zo ontworpen dat de meubelen solide maar verfijnd zijn en licht van gewicht zodat ze gemakkelijk stapelbaar zijn.

Sandur – vintage comfort

Oasiq vintage tuinmeubelen: Sandur.
De Sandur collectie is subliem in design en ongeëvenaard in comfort. Het ingenieuze geweven ontwerp zorgt voor een minimaal contact met harde oppervlakken waardoor je steeds geniet van een ongelofelijk comfort. De stoel is deels gemaakt uit draadstaal en zelf geweven touw, wat een zacht textiel karakter heeft. Ook in deze collectie vinden we het vakmanschap van Oasiq terug. De collectie is beschikbaar in verschillende zomerse kleuren die perfect elk terras opfleuren. De Sandur collectie is UV- en waterresistent.

Yland – flexibel design

Oasiq vintage tuinmeubelen: Yland.
De Yland lijn staat letterlijk voor functioneel en flexibel design. Waarom voor 1 stuk buitenmeubilair gaan als je naar hartenlust kan combineren met de Yland lijn. Ga creatief aan de slag met de 6 stukken buitenmeubilair en maak van buitenleven een waar genot. Maak zelf je eigen combinaties en blijf spelen met de verschillende stukken meubilair.

Geïnspireerd en minutieus ontworpen door de natuur

Oasiq vindt zijn inspiratie steeds terug in de natuur en laat het ontwerp van de collecties ook steeds leiden door wat de natuur voortbrengt. Deze filosofie hanteren ook de designers die tekenen voor Oasiq. Hans Daalder heeft voor deze zomercollectie de lijnen Corail en Diuna vormgegeven.

Meer informatie: www.oasiq.com

Publicatiedatum: 8 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties