Foto: /249453.jpeg

Nieuwe outdoorcollecties van Gandia Blasco

Op adem komen in de zon is een weldaad voor lijf en ziel. Een genot zelfs, wanneer u de smartphone en andere stressaanjagers binnen laat. Rust willen we, en zien hoe een jong blad wiegt in de wind.

Op adem komen in de zon is een weldaad voor lijf en ziel. Een genot zelfs, wanneer u de smartphone en andere stressaanjagers binnen laat. Rust willen we, en zien hoe een jong blad wiegt in de wind.

Dan groeit het evenwicht waaruit echt mooie dingen ontstaan, zoals de ontwerpen van Gandia Blasco. Collecties waarin elk lijntje goed zit. Transparantie en eenvoud die zomers lang blijft betoveren.

Flat, getekend Mario Ruiz

Ruiz toont zich een meester in het verbinden van een urbane strakheid met een sensuele uitstraling. De sexy zelfbewustheid van Flat werd in 2008 ook opgemerkt door het iconische trendmagazine Wallpaper, dat de collectie bekroonde met zijn 2008 Design Award. Mario Ruiz tekende een zeer brede lijn met chaise longue, bijzettafels, stoelen, lounge chairs, vier modulaire sofa's, een eettafel in drie maten, een koffietafel in twee maten, een ottomaan, banken van verschillende lengtes en krukjes.
De frames zijn uitgevoerd in wit of bronzen gepoederlakt alu met polyethyleen als draagvlakmateriaal. De kussens zijn gemaakt van visco-elastisch PU-schuim. Voor de jacquardbekleding is keuze uit zes kleuren, ook Acualis-vinyl en Kvadrat-bekleding zijn
mogelijk.

Saler en Luna met nieuwe kleuren

De Saler collectie van José Gandia - in alu met polyethyleen draagvlakken - kende na zijn eerste jaar van verschijnen een groot succes onder designliefhebbers. Nu is ze voor het eerst ook beschikbaar met bronskleurige coating.

Luna, de collectie van Ramón Esteve, krijgt witte frames van roestvrij staal met polyethyleen draagvlakken.

Red Dot Award voor Sahara

Outdoor staat synoniem voor natuur en groen. Op een terras leggen de nieuwe Sahara plantenpotten een prachtig accent met hun ranke curves. Deze potten van Pablo Gironés wonnen in 2009 de gegeerde Red Dot Design Award. Met hun glossy lakafwerking zijn het echte blikvangers. Ze zijn gemaakt van ijzersterke maar lichte kunststof (rotationeel gevormd polyethyleen), meer dan handig weet iedereen die al eens een gevulde grote plantenpot heeft verplaatst. Beschikbaar in de tinten wit, zwart, alu, titanium en brons.

Het krukje van Hector Serrano en de Equal tafel van Victor Carrasco zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. De kruk is beschikbaar in hoogtes van ca. 60 cm en ca. 41 cm, uitgevoerd in wit, zwart, tabak of warmgrijs.
De leuke Equal tafel is beschikbaar met rond en met vierkant blad in quasi onverwoestbaar fenolplaatmateriaal. Beschikbaar in wit, zwart en warmgrijs.

Meer informatie: www.gandiablasco.com.

Publicatiedatum: 27 oktober 2010

Reacties