LIFE IS UNLIMITED buitentafel

08 Februari 2015

LIFE IS UNLIMITED, ontworpen door Louise Cohen, nodigt uit om samen zittend aan tafel op verschillende manieren een maaltijd te bereiden en te relaxen.


Deze modulaire tafel kan geheel naar wens ingevuld worden met verwisselbare elementen als een bio ethanol brander, een houtskool grill, een dubbelwandige koeler of een fonteintje op zonne energie. Na gebruik kunnen alle elementen elegant en onzichtbaar worden weggeborgen. Elk exemplaar wordt genummerd en gesigneerd. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsvrij en gaan meer dan een leven mee.

De bijbehorende LIFE IS EASY bank is net als de tafel gemakkelijk verplaatsbaar en biedt niet alleen ruim plaats, maar is ook opbergruimte voor hout, flessen en meer.

Louise Cohen

Louise Cohen heeft als zelfproducerend ontwerper internationaal naam gemaakt met ontwerpen van 3 gram tot meer dan 3000 kilo. Haar werk in opdracht en de diverse eigen collecties zijn erop gericht het goede van het leven te versterken en verrijken. Haar ontwerpen worden met zorg locaal gemaakt in kleine series of geheel op maat.

Meer informatie: www.louisecohen.nl

Publicatiedatum: 8 februari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

AANBEVOLEN

DIY tuinbank met bergruimte

Deze leuke tuinbank is superhandig en maak je natu...

Gardeluxe Tuinstoelen

De luxe duurzame tuinstoelen van Gardeluxe zijn we...

kruispoot picknicktafel

Moderne kruispoot tafel voor buiten gebruik. Gemaa...

Steigerhout meubelen tips

Iedereen kent de lekkere steigerhouten hoekbank we...

Tuinmeubelen van hout, metaal of kunststof

Tuinmeubelen zijn er in alle soorten en maten; van...

Tuinset Zeus Gardeluxe

De luxe tuinset Zeus van Gardeluxe is weerbestendi...
Advertentie