Foto: in4air-tuintafel-nick

IN4AIR: duurzaam design voor buiten

De outdoor-collectie IN4AIR van bert plantagie heeft er weer twee nieuwkomers bij: de ronde zitelementen Clip en de tuintafel Nick.

De outdoor-collectie IN4AIR van bert plantagie heeft er weer twee nieuwkomers bij: de ronde zitelementen Clip en de tuintafel Nick.

Zeer verrassend qua vormgeving, zeer veelzijdig qua toepassing. IN4AIR is een complete meubelcollectie, bestaande uit grote loungebanken, comfortabele eetsets, bartafels en bijzondere ligbedden. Tuinmeubels om van te genieten; dag in, dag uit; jaar in, jaar uit.

Clip In/Out

Eindeloos variëren. Naar elkaar toe of van elkaar af. Een volmaakte cirkel of een speelse bocht. Het kan allemaal met de nieuwe zitelementen Clip In/Out. Zoals de naam al aangeeft, maakt de één een mooie 'binnenbocht' en de ander een 'buitenbocht'. De ronde zitelementen Clip In/Out zijn ideaal om te combineren met de rechte elementen uit de Glam-serie. Zo kan iedereen een eigen bank samenstellen; in elke gewenste maat, in elke gewenste vorm. Precies passend bij tuin of terras. En in grotere horeca-settings natuurlijk. De kussens zijn uitgevoerd in een topkwaliteit buitenstof. En met de roestvrijstalen sierstrip (optie), heeft de Clip In/Out net die extra touch die kenmerkend is voor de bert plantagie collectie.

Nick

Wie de picknicktafel Nick eenmaal heeft gezien, is direct verkocht. Met zijn strak gestileerde uiterlijk, afgewogen maatvoering en geïntegreerde banken, is Nick niet alleen een blikvanger pur sang, maar ook ontzettend praktisch. Met zijn tweetjes of een gezelschap van 6 personen: schuif gezellig aan en eet mee! Ideaal: Nick kan het hele jaar door gewoon buiten staan en bij de eerste zonnestralen direct gebruikt worden. Het vervaardigen van deze ronde picknicktafel toont een sterk staaltje vakmanschap van bert plantagie. Door de organische vormen is namelijk heel fijn vlechtwerk vereist (verkrijgbaar in zilver). Nick: puur en praktisch, speels en stabiel, duurzaam en decoratief.

Waterdichte kwaliteit

Net als alle overige modellen uit de IN4AIR serie, zijn de Clip In/Out elementen en de Nick picknicktafel uitgevoerd in hoogwaardig kunststof kabelgaren. Het vlechtwerk is TÜV getest, water- en UV bestendig en zeer gemakkelijk qua onderhoud. Voor alle bert plantagie IN4AIR modellen zijn zeer hoogwaardige afdekhoezen verkrijgbaar in antracietkleurig polyester, mét waterdichte ritsen. Door de soepele PVC coating blijft de stof schimmelvrij én is deze kleurvast.

Reacties