Dickson Sunbrella Straps outdoorvlechtwerk

Dickson Sunbrella Straps: vlechtwerk met singels op designstoelen, -banken en andere zitmeubelen.

Dickson Sunbrella Straps: vlechtwerk met singels op designstoelen, -banken en andere zitmeubelen.

In samenwerking met zijn stijlteam, lanceert Dickson de eerste reeks singels voor outdoorvlechtwerk: Sunbrella® Straps. Het gamma bestaat uit twee weefseleffecten met verschillende kleuren waardoor er diverse kleurcombinaties gemaakt kunnen worden.

Een op maat gemaakt product is het mooist. Met de introductie van deze lijn krijgen producenten de mogelijkheid om producten op maat te personaliseren. Op basis van twee weefselversies (doek en natté) kunnen ze hun eigen vlechtwerk samenstellen uit een mooi kleurengamma. Een belangrijke reden om voor straps te kiezen, is dat de versterkte singels goede tegendruk en comfort bieden op zittingen en rugleuningen.

Optimale weerstand tegen uv-stralen

Straps is gemaakt van uit in de massa geverfd acryl. Dat betekent: uitzonderlijke weerstand tegen uv-stralen. De kleur van de stof vervaagt hierdoor niet en ook andere weersomstandigheden zijn niet van invloed op het materiaal. Omdat andere stoffen uit de Sunbrella Outdoor collectie van dezelfde soort acryl gemaakt zijn, zijn de singels perfect te combineren met andere Sunbrella producten.

Het doek-effect is beschikbaar in vier breedtes (15, 30, 40 en 50 mm) en het natté-effect is beschikbaar in 1 breedte (50 mm). Voor overige informatie over de collectie: www.dickson-constant.com.

Publicatiedatum: 24 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Haal een beetje rust naar je tuin met deze heerlijke tuinsets

Sandra van Koningshoven

Picknicktafel Lifetime, div afmetingen.

Tuintrend 4: op deze 7 supergezellige tuinbankjes wil iedereen we...

Sandra van Koningshoven

Strak design ligbed

Tuinset Beach 7 Geneva 7-delig 

Zo jaag je wespen uit je tuin

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie