Foto: /284812.jpeg

BoB Loungeset van FixForm: strak of fluffy

Na de succesvolle introductie van de BoB Loungeset met lekkere fluffy kussens, komt FixForm nu met strakke zit- en rugkussens.

Na de succesvolle introductie van de BoB Loungeset met lekkere fluffy kussens, komt FixForm nu met strakke zit- en rugkussens.

Ook nieuw in de BoB-collectie van FixForm zijn de multifunctionele (salon) tafeltjes; naar keuze met en zonder houten plateau.

 

Met de origineel vormgegeven loungeset BoB, laat het nieuwe Nederlandse outdoormerk FixForm deze zomer een frisse wind waaien door onze tuinen. De modulaire elementen van 90 x 90 cm zijn gemaakt van onverwoestbaar glasvezelversterkt polyester, in álle RAL-kleuren, en kunnen dus het hele jaar door buiten blijven staan. Zon, regen, wind of sneeuw? BoB blijft 100% BoB: eigenwijs én eigentijds.

Twee looks
BoB heeft inmiddels twee verschillende looks. Zo zijn de rug- en zitkussens er naar keuze in Fluffy of Strak. In de ene tuin past immers een meer nonchalante, relaxte uitstraling met fluffy kussens waar je heerlijk in weg zakt. Een ander houdt van een strak design, waar je charmant in kunt zitten en makkelijk weer op staat. Het zitcomfort is in beide gevallen opmerkelijk goed.

Weerbestendige stoffering
De speciaal ontwikkelde outdoor stoffen zijn 100% weerbestendig, doordat ze aan de binnenzijde voorzien zijn van een waterbestendige, ademende laminering. De stoffen zijn vuil- en waterafstotend, door en door gekleurd én UV-bestendig, zodat ze niet verkleuren in de zon. De hoogwaardige kwaliteit (365 gr/m) heeft een aangename look, feel én touch. Kies uit drie even actuele als tijdloze kleuren: Dark Olive (vergrijsd olijf), White Grey (lichtgrijs) en Anthracite (antraciet). Ook de kussenvulling is water- en weerbestendig, antibacterieel en rot- en schimmelvrij.

Nieuw: poef en tafeltjes
Het BoB-programma is nu uitgebreid met twee kleinmeubelen: een vierkante poef/tafel van 90 x 90 x 32,5 cm, met een optioneel kussen. En een rechthoekig salontafeltje van 120 x 60 x 45 cm. De poef is modulair toepasbaar en kan lekker worden aangeschoven als voetenbankje, maar bijvoorbeeld ook dienst doen als tafeltje tussen twee zitelementen. De salontafel is qua hoogte ideaal voor een hapje en drankje. Zowel de poef als salontafel kunnen voorzien worden van een fraai, houten verdiepingsplateau; gemaakt van hetzelfde duurzame Iroko-hout als de rugleuning van de BoB.

Meer informatie: www.fixform.nl

Publicatiedatum: 28 juni 2012

Reacties