Foto: press_2013//bear-county-ligstoel-lake-sylva.jpg

Bear County zoekt tuinvrienden!

Een tuin is heerlijk, want een tuin betekent buiten. Hoe klein of groot een tuin ook is, met een leuke tuinset of relaxstoel krijgt de tuin een uitnodigend karakter. Zeker met de mooie, functionele tuinmeubelen van Bear County als basis.

Een tuin is heerlijk, want een tuin betekent buiten. Hoe klein of groot een tuin ook is, met een leuke tuinset of relaxstoel krijgt de tuin een uitnodigend karakter. Zeker met de mooie, functionele tuinmeubelen van Bear County als basis.

Als rustpunt tijdens het tuinieren of spelen, voor sfeervolle diners of urenlang loungeplezier. De tuinmeubelen van Bear County creëren een natuurlijke sfeer in de tuin en bieden voortreffelijk zitcomfort. Het Bear County assortiment tuinmeubelen is zo divers dat kiezen moeilijk is, maar wel des te leuker! En wat je heerlijk vindt, wil je graag delen met anderen. Dus: Bear County zoekt tuinvrienden!

 

Een tuin krijgt dus een uitnodigend karakter, doordat er tuinmeubelen zijn geplaatst. Maar het type tuinmeubel vertelt ook iets over het karakter van de gastheer of gastvrouw. Bear County biedt zes verschillende typen tuinsets. De nieuwe loungeset «Lake Russel» en de tuinstoelserie «Lake Charles» zijn bekleed met het ViroTM Wicker, een all weather antracietkleurige kunststof. De vier andere series onderscheiden zich door het type hout: «Lake Moraine» met Teak hout, «Lake Louise» met Acacia hardhout, «Lake Sylva» met geolied hardhout en «Lake Deer» met FSCTM Eucalyptus hout.

De serie «Lake Charles» laat zich uitstekend combineren met de tafels en accessoires uit de «Lake Louise» serie. Vijf series van Bear County zijn compleet met tuinstoelen, tafel en accessoires. «Lake Louise» biedt zelfs een leuke trolley, erg handig bij de barbecue of als bijzettafel. Het aanbod in tafels is ruim: klap, bijzet, rond, rechthoekig en uitschuif. En de fraaie ligbedden en deckchairs zijn ideaal voor zonaanbidders en boekenwurmen.

Nieuw: loungeset Lake Russel van ViroTM Wicker

Ontspannen loungen in de tuin kan met de nieuwe loungeset van Bear County. Loungeset «Lake Russel» is gemaakt van het materiaal Viro? Wicker, een sterke kwaliteit Wicker die bestand is tegen hoge en lage temperaturen. De tuinset kan zonder verkleuren het hele jaar door buiten staan. Binnen de set is naar hartenlust te combineren. Creëer een complete loungehoek of gebruik de stoelen los in combinatie met het voetenbankje. De bijgeleverde zachte kussens zorgen voor een lekkere zit en urenlang loungeplezier.

1. Lake Moraine
? Duurzaam Teak hout
? Levendige sfeervolle uitstraling
? Voorzien van FSC keurmerk
Lake Moraine klapstoel (per 2 stuks): ? 169,-
Lake Moraine klaptafel vierkant:: ? 159,-

2. Lake Louise
? Geborsteld RVS met tropisch hardhout (Acacia)
? Moderne uitstraling met RVS
Lake Louise deckchair: ? 265,-

3. Lake Charles
? ViroTM Wicker met geborsteld RVS en tropisch hardhout (Acacia)
? ViroTM Wicker is een weersbestendig, onderhoudsvrij en kleurvast materiaal
? Duurzaam en onderhoudsarm
? Te combineren met de tafels uit de Lake Louise serie
Lake Charles standenstoel: ? 249,-
Lake Louise tafel 180x100 cm: ? 399,-

4. Lake Sylva
? Geolied tropisch hardhout
? Weersbestendig en zeer duurzaam
Lake Sylva standenstoel: ? 102,50
Lake Sylva uitschuiftafel rechthoek
150/210x90 cm: ? 259,-

5. Lake Deer
? FSCTM Eucalyptus hout
? Warme uitstraling
? Voorzien van FSC keurmerk
Lake Deer stapelstoel: ? 89,-
Lake Deer tafel rechthoek 150x90 cm: ? 199,-

6. Lake Russel
? ViroTM Wicker met luxe RVS details
? ViroTM Wicker is een onderhoudsvrij en kleurvast materiaal.
? Weersbestendig; kan het hele jaar buiten staan.
Lake Russel armstoel: ? 299,-
Lake Russel voetenbank/ bijzettafel: ? 139,-

Zeker weten: Bear County

Wie kiest voor Bear County, kiest voor de vijf zekerheden van Bear County: topkwaliteit, garantie, service, inspiratie en milieubewust. Vijf zekerheden die een korte uitleg verdienen. 100% topkwaliteit geldt voor het gehele productieproces; van ontwerp, materiaalkeuze en fabricage naar een veilig, mooi en solide product. Bear County garandeert de kwaliteit en duurzaamheid en biedt garantie op fabricage- en constructiefouten. Afhankelijk van het type product varieert de garantie van 2 tot 10 jaar. Om uw bestelling compleet, ongeschonden en op het afgesproken moment bij u thuis te bezorgen, heeft Bear County een vervoerservice. Ook staat Bear County graag klaar met een opbouwploeg om bijvoorbeeld de opbouw van een tuinhuis te verzorgen. Bear County geeft goede raad over keuze, inrichting en montage. Op de website www.bearcounty.eu en in de catalogus staan talloze tips en ideeën. Last, but not least, is de zorg voor het milieu een belangrijke peiler van Bear County. Daarom kiest Bear County voor een eerlijke productie en een milieuvriendelijk product. Tuinmeubelen en speeltoestellen zijn voorzien van het FSC© keurmerk en tuinhout en tuinhuizen van het PEFC© keurmerk. Beide keurmerken worden verleend door onafhankelijke keuringsinstanties.

Bear County: designed by nature

Bear County is sinds 2008 het kwaliteitsmerk van Universo Consumer Products, de consumentendivisie van Kuhn Holding. Bear County staat garant voor een heel scala aan kwalitatief hoogwaardige houten tuinproducten. Een zorgvuldige selectie van het hout en de fabricage vormen de basis, aangevuld met oog voor uitstraling, gebruiksgemak en duurzaamheid. Vakmanschap, service en garantie zorgen voor de finishing touch. Bear County is dè ideale basis voor het betere buitenleven. Het Bear County assortiment is zeer uitgebreid: van tuinhuizen, tuinmeubelen, terrasoverkappingen, speeltoestellen, dierenverblijven, terrasdelen, tuinafschermingen tot tuinaccessoires.

Voor meer informatie bel Bear County: 013 5088500 of bezoek de website www.bearcounty.eu.

Publicatiedatum: 6 maart 2010

Reacties