Foto: 2014/apple-bee-tuinstoel-cage.jpg

Apple Bee tuinstoel Cage

Kroon je tuin met deze troon: (tuin)stoel Cage met bijpassend kussen Bee Wett.

Wie herinnert zich niet de zogenaamde pauwstoelen? Een prachtige 'troon' voor binnen en buiten. Apple Bee introduceert nu de Cage, ook een majestueuze stoel, maar dan mooi strak van lijn. Wát een eyecatcher! Zeker met de speciale Bee Wett kussens in flitsende rosetinten. Weerbestendig en kleurecht. Laat je vangen door de betoverende uitstraling van de Cage.

Het is vooral de onderscheidende vormgeving van de Cage die maakt dat deze 'troon' zo'n aantrekkelijke blikvanger is. Allereerst is daar het luchtige 'traliewerk', dat bestaat uit ronde strengen van 8 mm dik. Dankzij de licht gebogen vorm van de fauteuil voel je je echter niet gevangen, maar juist geborgen. Wat verder direct opvalt, is dat zowel de stoel als hocker iets schuin staan, wat de Cage een zekere snelheid geeft. Met recht is deze troon de kroon op elke tuin.

Zwart & Pink

Apple Bee meubelen worden opgebouwd uit de beste materialen voor buiten; weerbestendig én onderhoudsvriendelijk. Zo heeft de Cage een frame van hoogwaardig aluminium, in zwart epoxy. De 'tralies' zijn gemaakt van zogenaamd 'Roundcore', kunststof strengen van 8 mm dik. Deze Black Beauty krijgt echter kleur door de comfortabele kussens in trendy rosetinten: de rugkussens in Purple Burgundy, het zitkussen en kussen op de hocker in Raspberry. Smakelijke kleuren voor iedereen met stijl en een uitgesproken smaak.

Weerbestendige kussens

Apple Bee heeft eigen Bee Wett kussens; dat zijn speciale weerbestendige kussens die je dus gewoon buiten kunt laten liggen. De afneembare hoes is gemaakt van waterafstotende en gegarandeerd UV-bestendige stof. De hoes kan zelfs gewoon gewassen worden.

Anders dan bij gewoon schuim neemt de unieke Bee Wett vulling geen vocht op. Het open weefsel aan de onderzijde van het kussen zorgt voor een perfecte drainage. Dit zorgt ervoor dat deze kussens spectaculair veel sneller drogen dan andere kussens. Het foam is bestand tegen rot en schimmels. Maar vooral natuurlijk heerlijk zacht en comfortabel. Cage: zie daar nog maar eens uit te komen!

Advies verkoopprijs: Cage stoel plus hocker € 998,-.

Meer informatie: www.applebee.nl

Publicatiedatum: 16 februari 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties