Partner

FueraDentro

FueraDentro is een Nederlands design label dat eigentijdse buitenmeubelen produceert, die ook geschikt zijn voor binnengebruik. Vrij vertaald, betekent FueraDentro "buiten, binnen" in het Spaans en dit is ook de inspiratie voor alle meubelcollecties ontworpen en vervaardigd door het bedrijf. FueraDentro werd ruim tien jaar gelden opgericht en het hoofdkantoor is gelegen aan de iconische Prinsengracht in Amsterdam.

Prominente, gevestigde ontwerpers en nieuwe talentvolle ontwerpers worden ondersteund en gevoed vanaf de ontwikkeling van hun eerste ideeën, de kwaliteit van het productieproces tot aan de uiteindelijke levering aan de klant.

Elke collectie of alleenstaand meubelstuk is ontworpen met het onderliggende principe om elegante vormen, evenals ergonomisch comfort te creëren. Gedurende het FueraDentro ontwerpproces, wordt de focus gelegd op zowel het esthetische als functionaliteit en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Dit alles resulteert in het feit dat FueraDentro meubelen de kleuren en rust van iedere omgeving kunnen complimenteren, zowel buiten als binnen.

Bij het produceren van elke collectie, is FueraDentro zich bewust van de milieu-impact die het kan creëren. Waar mogelijk, gebruiken FueraDentro ontwerpers zoveel mogelijk natuurlijke materialen of materialen die gerecycled kunnen worden. Het uiteindelijke resultaat van het ontwerp en de productontwikkeling processen zijn unieke, moderne en comfortabele meubel collecties. Dit maakt het mogelijk om ontspannende buitenruimtes te creëren, die passen in de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Meubels voor het leven…

Download:

Catalogus 2013

Prijslijst 2013

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht fueradentro.com

Modulaire Lounge Set

De meest opvallende karakteristieken van de Cima lounge collectie, ontworpen door Hendrik Steenbakkers en geïntroduceerd in 2008, zijn het minimalistische design, de rechthoekige vormen en de schijnbaar zwevende zittingen en tafelbladen in de roestvrijstalen, poedercoat of teak frames. De verschillende meubels uit de Cima Lounge collectie kunnen modulair worden gecombineerd tot een persoonlijke configuratie. De minimalistische lijnen en het extreme comfort blijven dankzij slim design behouden.

Met de Lounge-connector is het nu mogelijk om de Poltrona Lounge en Banca Lounge te koppelen tot een grote bank. Als deze samenstelling dan weer gecombineerd wordt met de Piecera Lounge of Siësta Lounge ontstaat er een L-vormige opstelling.

Om een comfortabele zithoek samen te stellen, kan met het hoek-element Esquina Lounge koppelen aan de Banca Lounge en/of de Poltrona Lounge. Om de hele loungeset compleet te maken, kan men kiezen uit de diverse varianten van de tafels Mesita Lounge en Tabla Lounge.Voor de frames en onderstellen heeft men de keuze uit een rvs, poedercoat en teak uitvoering.

De bijpassende kussens zijn beschikbaar in zowel een stoffen als kunst-lederen uitvoering, in dezelfde kleuren als de zitting; wit, zwart en cendre (taupe). Dankzij het modulaire systeem en de diverse uitvoeringen van de kussens kunt u een loungeset creëren die past bij uw eigen stijl en wensen.

Meer lezen over
'Modulaire Lounge Set'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.