Lang leven voor je tuinspullen

Regen en vuil zijn dodelijk voor je mooie tuinspullen.

16 Augustus 2018

Wie kent het niet na een periode van zon komt ineens de regen weer tevoorschijn, hier heb je in deze langdurige zomerperiode niet bij stilgestaan. De simpele plastic afdekhoezen werken niet, enerzijds omdat ze nooit goed passen, te stug zijn en daarom vol met water blijven staan of niet voldoende ventileren, zodat het resultaat een verschoten stof of vieze schimmelvorming is.

Sorara Outdoor Living uit Nuenen brengt nu een complete assortiment soepele polyester hoezen in de markt, in alle maten voor alle soorten tuinmeubelen, tuinkussens, parasols en barbecues Niet alleen ventileren deze hoezen, maar zijn bovendien ook nog een fraai aanzicht als de tuinmeubelen zijn afgedekt. Veel aandacht is aan de afwerking van de hoezen besteed zoals de kwaliteitsritsen en de fraaie piping over de naden.

Er is keuze uit tientallen afmetingen, waarbij voor praktisch iedere tuinmeubelset, loungeset, parasol of BBQ een passende oplossing is. De geringe investering van de tuinmeubelhoes verdient zich dubbel en dwars terug, niet alleen in gebruiksgemak maar ook in de veel langere levensduur van uw tuinmeubelen en accessoires. Het licht van gewicht zijnde maar uitermate sterke polyester is bovendien erg geschikt voor het langdurig stofvrij opbergen van tuinkussens.

Kijk voor het complete assortiment op Bol.com onder Sorara hoezen.

Reacties