string(1) "p"

Kom tot rust in je eigen tuin met deze stijlen!

Woodville helpt je graag bij het inrichten van jouw tuin. In dit artikel hebben wij een aantal stijlen voor je opgesomd. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

De tuin is in de zomer misschien wel net zo belangrijk als je huis. Want wat is er nu fijner dan lekker genieten met een drankje in de rust en ruimte van je eigen tuin? Het is een plek die vaak een verlengstuk is van jouw woonkamer en Woodville helpt je graag bij het inrichten van deze buitenplek om optimaal te relaxen. In dit artikel hebben wij een aantal stijlen voor je opgesomd. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Laat het ons weten!

Industriële touch

Een van de trends die nog steeds helemaal hot is, zijn de tuinmeubels met een industriële look. Kenmerkend hiervoor is een robuuste tafelblad in combinatie met een metalen poot of frame, deze geeft een stoere uitstraling en is eenvoudig te onderhouden. Een aantal voorbeelden van tafels met industriële touch zijn de TUBE, TROY of de SUPERSTAR. Om deze ruige stijl helemaal door te trekken kies dan voor authentieke materialen als steigerhout, beton, cement en gaas.

Woodville tuinmeubels - industriele touch

Modern met een twist

Strakke lijnen en minimalistisch designs passen helemaal bij een moderne tuin waar je tot rust komt. Niet gek dat dit een stijl is die al jaren populair is. Een kenmerk voor deze tuin is dat er duidelijke strakke lijnen zichtbaar zijn, dit geeft een neutraal uiterlijk. Door te werken met contrasterende materialen geef je hier een moderne twist aan. Denk bijvoorbeeld aan grote tegels, hout en metaal accenten en textiel. Een perfecte aanvulling op deze stijl is een tafel, bank of stoel met een metalen poot. Dit geeft een luchtige uitstraling en een moderne look. Hier hebben we een aantal tafels met een modern.

Woodville tuinmeubels - moderne sfeer

Landelijk rustiek

Een tijdloze klassieker die nooit misstaat is deze landelijke en natuurlijke stijl. Met deze trend haal je een nostalgisch, romantisch en rustgevend gevoel naar je eigen tuin. Om deze look te creëren kun je heel makkelijk houten of rieten tuinmeubels toevoegen aan je exterieur. Gevlochten meubels geven echt een landelijke gevoel. Om een knusse, romantische plek te maken kun je kiezen voor een bistroset. Heb je liever iets bourgondischer? Kies dan voor een grote lange tafel, als de JACK of ARTH met een bijpassende bank waar alle familieleden aan kunnen. Door er wat sierlijke accessoires (windlichten, lantaarns en fakkels) toe te voegen geeft het ook gelijk meer sfeer.

Woodville tuinmeubels - landelijk rustiek

Ben je helaas niet in de gelegenheid om de hele zomer luierend op een parelwit strand te door te brengen? Geen probleem, want om heerlijk tot rust te komen hoef je niet naar verre oorden. Met een van deze stijlen laat jij je tuin helemaal opbloeien en geniet je lekker van de Nederlandse zon in je eigen tuin! Benieuwd geworden naar onze tuintafels? Check ze hier of bezoek onze showroom.