Foto: CooLoo-Couch-person

Creëer jouw circulaire loungeset

Welkome voorjaarsgevoel: na een lange herfst en winterperiode komt eindelijk de zon weer tevoorschijn.

Het lentegevoel is extra welkom tijdens deze bizarre periode waarin we allemaal leven.

Naar buiten

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis blijft hebben we toch allemaal behoefte om naar buiten te gaan. Dat zal deze lente en zomer dus in eigen tuin, balkon, rooftop of terras zijn. Maak het daarom extra comfortabel in je eigen buitenplek met een loungeset uit de CooLoo Circular Collection.

Duurzaam, circulair design

CooLoo meubilair wordt in Nederland gemaakt op basis van lokale gerecyclede materialen. Afvalmaterialen van Nederlands leer en gerecycled wijnkurken worden hergebruikt als afwerking en vormen een naadloze waterdichte stoffering. Tevens zijn de CooLoo meubels makkelijk te repareren, refurbishen en hergebruiken zonder dat nieuw afval ontstaat. Daarmee draagt CooLoo bij aan de circulaire economie.

Design collectie

Schoonheid, duurzaamheid en luxe komen samen in de design meubelen van CooLoo. CooLoo ontwerpt high-end design meubelen met circulariteit in de kern. De collectie kent twee modellen: Emotion and Ocean én kan aangevuld worden met de zitballen en sierkussens uit de Planets lijn.

Emotion

Emotion is hét originele en tijdloze CooLoo soft seating ontwerp. Het modulaire systeem van zacht schuim wordt afgewerkt met het duurzame CooLLeather en CooLCork. Waterdicht dus geschikt voor binnen én buiten.

Ocean

In de Ocean meubellijn worden oude stalen tafelframes gecombineerd met zacht schuim wat rondom naadloos en waterdicht wordt bekleed met recycelde materialen. Zacht, duurzaam en geschikt voor binnen én buiten.

Planets

Welkom in het CooLoo heelal, het toonbeeld voor de circulaire gedachte van CooLoo. De Planet zitballen en sierkussens zijn gemaakt op basis van afvalmaterialen. De ergonomisch gerecyclede zitballen laten je werken in een enorm comfortabele en sportieve zithouding en de sierkussens geven je bank en interieur een nieuwe frisse en duurzame look and feel. Perfect passend en te combineren met de Emotion of Ocean modellen. Geschikt voor binnen en buiten.

Online te bestellen

Vanaf nu is de CooLoo Collection te bestellen in de nieuwe webshop. Geen onnodige risico’s lopen met winkelbezoek. Netjes thuisbezorgd mét de mogelijkheid tot lease voor het seizoen. Dus: stay at home en laat de mooiste duurzame tuinmeubels naar jouw huis komen.

CooLoo Circular Collection

Alle voordelen van deze circulaire loungesets op een rij:

• Compleet circulair design
Gemaakt op basis van gerecyclede materialen, circulair en ergonomisch design.

• Lease optie
Leasen van de Emotion en Ocean lijnen behoort tot de mogelijkheden. Geniet op jouw ideale loungeset in jouw tuin deze lente en zomer. Na 6 maanden wordt de set weer opgehaald voor opslag en onderhoud in de winter. No string attached, just sit & relax!

• Modulair opgebouwd
In losse delen, waardoor flexibel binnen én buiten neer te zetten in verschillende opstellingen.

• Antibacterieel
Antibacterieel en anti-allergeen door de waterdichte coating. Het belang van hygiëne is nog nooit zo groot geweest als nu. Need we say more?

• Online shopping
Bestel online en vermijd risico’s met winkelbezoeken.

• Showroom bezoek
Wil je de loungesets toch eerst bekijken en proefzitten? Dat is mogelijk op afspraak in onze showrooms in Amsterdam (nabij Westergasterrein) en Horst.

• Gegarandeerde levering zonder verzendkosten
Voldoende voorraad dus garantie van levering en transportkosten inbegrepen.

• Geniet in eigen tuin
Maak het extra aangenaam in en rondom huis in deze bizarre tijd. We zitten meer thuis, dus niets fijner dan comfortabel en inspirerend tuinmeubilair dat bovendien duurzaam is.

Laat je inspireren op de CooLoo webshop!

Reacties