Partner

FueraDentro

FueraDentro is een Nederlands design label dat eigentijdse buitenmeubelen produceert, die ook geschikt zijn voor binnengebruik. Vrij vertaald, betekent FueraDentro "buiten, binnen" in het Spaans en dit is ook de inspiratie voor alle meubelcollecties ontworpen en vervaardigd door het bedrijf. FueraDentro werd ruim tien jaar gelden opgericht en het hoofdkantoor is gelegen aan de iconische Prinsengracht in Amsterdam.

Prominente, gevestigde ontwerpers en nieuwe talentvolle ontwerpers worden ondersteund en gevoed vanaf de ontwikkeling van hun eerste ideeën, de kwaliteit van het productieproces tot aan de uiteindelijke levering aan de klant.

Elke collectie of alleenstaand meubelstuk is ontworpen met het onderliggende principe om elegante vormen, evenals ergonomisch comfort te creëren. Gedurende het FueraDentro ontwerpproces, wordt de focus gelegd op zowel het esthetische als functionaliteit en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Dit alles resulteert in het feit dat FueraDentro meubelen de kleuren en rust van iedere omgeving kunnen complimenteren, zowel buiten als binnen.

Bij het produceren van elke collectie, is FueraDentro zich bewust van de milieu-impact die het kan creëren. Waar mogelijk, gebruiken FueraDentro ontwerpers zoveel mogelijk natuurlijke materialen of materialen die gerecycled kunnen worden. Het uiteindelijke resultaat van het ontwerp en de productontwikkeling processen zijn unieke, moderne en comfortabele meubel collecties. Dit maakt het mogelijk om ontspannende buitenruimtes te creëren, die passen in de schoonheid van de natuurlijke omgeving.

Meubels voor het leven…

Download:

Catalogus 2013

Prijslijst 2013

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht fueradentro.com

Butaque stoel

De Butaque, ontworpen door Hendrik Steenbakkers, is een eetkamerstoel die toegevoegd is aan de Cima Lounge Collectie om een brug te slaan naar de Cima collectie. Op deze manier kan men de eethoek en de zithoek in dezelfde stijl uitvoeren.

In het robuuste rechthoekige frame van de Butaque lijkt de zitting, uitgevoerd in Batyline®, als het ware te zweven. Het frame is beschikbaar in een rvs, poedercoat en teak uitvoering. Het zitcomfort kan worden uitgebreid met de bijpassende kussens, uitgevoerd in stof of synthetisch leer. Op deze wijze is het mogelijk de Butaque aan uw eigen individuele stijl en uw persoonlijke visuele en fysieke wensen aan te passen.

Het hoogwaardige roestvrijstalen frame, ook verkrijgbaar in een geëlectropolijste versie, geeft deze indoor/outdoor stoelen een ultra-moderne look en in combinatie met een Doble of Nimio eettafel, biedt het een uitstekende eigentijdse setting om te dineren of te ontspannen, zowel binnen als buiten.

Meer lezen over
'Butaque stoel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.