string(1) "p"

Bubalou: de 365 outdoor sofa

Tijdloos design, 100% waterdicht en antibacteriële stof unieke bouw van duurzame watervaste materialen en geen gesleep met kussens: je eigen bubalou.

Bubalou outdoor sofa

Je bent al druk genoeg met je werk, je gezin, je huishouden... Dus als je op je terras of in je tuin bent, wil je echt kunnen ontspannen. En liefst ook nog op een mooi design item dat heerlijk zit, want voor minder ga je niet.

Dat is mooi, want bij bubalou snappen ze dat helemaal! Geen gedoe met losse kussens, maar bij lekker weer direct zitten op een mooie loungeset. Onze buitenbank is modulair samen te stellen en bovenal supercomfortabel. Of je nu een kleine stadstuin, een dakterras of een enorme lap grond bij je huis hebt; er is altijd een set die bij je past. Maximaal relaxen dus, in je eigen bubalou.

En weet je wat zo tof is? Een bubalou outdoor sofa kan 365 dagen per jaar buiten blijven staan. Niet naar binnen in de winter, dus het hele jaar door genieten van mooi design op je terras. Voor de bubalou wordt namelijk extreem duurzaam materiaal gebruikt, waardoor het weers- en windbestendig is.

Je kunt de outdoor loungeset in vele vormen en afmetingen bestellen. Een modulair systeem, dus alles is mogelijk!