string(1) "b"
Profielfoto van Meubls XL

Meubls XL

Kooimeerlaan 17, 1814 GN Alkmaar

Over ons

Op zoek naar interieur? Geen zin in de massale meubelboulevards? Verwacht je eerlijk advies? Meubls kent een zeer ruime collectie banken, kasten, tafels, stoelen, fauteuils en karpetten in de prijsrange € 100 - € 5.000.

Meubls is een stoere en eigentijdse interieurboetiek met een unieke collectie. Alle kasten, banken, fauteuils, tafels en stoelen worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in Nederland. Hiermee garandeert Meubls de kwaliteit, en het (zit)comfort van alle meubelen. We selecteren zelf onze stoffen op gebruiksgemak, lichtechtheid, sterkte en natuurlijke uitstraling. Of je een fauteuil of een 20-zits hoekbank wilt, alles kan en mag in stof en leder.

Sinds juni 2014 hebben wij het "selected by Meubls" label eetkamerstoelen toegevoegd aan onze collectie. 10 basismodellen waarbij het mogelijk is om de stof, het rugpand, biezen of naden, handgreep of geen handgreep te kiezen. Eetkamerstoelen zonder armleuning in prijsklasse vanaf €135 - Armleuningstoelen vanaf €189 met zorg gemaakt bij Nederlandse fabrikant in Europa.

Voor de kasten en tafels werken we met meerdere houtsoorten, maar zijn specialist in eiken en gespoten meubelen. Naast een ruime standaarcollectie van een 30tal modellen is het mogelijk om maatwerk te verzorgen. Jouw eigen wens vertalen wij een een mooi product. Afwerkingen in authentieke (matte) lak of RAL kleuren of een combinatie hiervan.

Bezoek Meubls XL en laat je inspireren door de oneindige mogelijkheden die wij in een overzichtelijk en gezellige ongedwongen setting bieden.