20% Korting op kussens

Kortingactie op buiten, boot en caravan kussens. 20% korting, actie loopt tot 30 mei 2020.

20% Korting op outdoor, boot en caravan kussens

De coronacrisis, iedereen heeft er mee te maken. De dingen die altijd zo gewoon waren, zijn dat nu even niet. Dit levert veel lastige, onzekere en verdrietige situaties op.
Om deze crisis zo snel en goed mogelijk door te komen, is het nodig dat iedereen z’n steentje bijdraagt. Natuurlijk om zelf gezond te blijven, maar ook om de zorg niet te overbelasten.
Om die redenen moeten we zo veel mogelijk thuisblijven, ondanks dat het steeds beter weer wordt. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, bijvoorbeeld mensen met een boot of sta-caravan. Ook thuis, op de camping of op het water kunt u genieten van het mooie weer. 
Omdat iedereen een bijdrage moet leveren om de coronacrisis te laten stoppen hebben wij het volgende bedacht:

Om toch te kunnen genieten van het lenteweer geven wij, zolang de stoffen op voorraad zijn bij onze leveranciers, tot 30 mei 20% korting op het stofferen van buitenkussens, bootkussens en caravan kussens. Fijne kussens maken het toch allemaal een stuk aangenamer!

Benieuwd naar de mogelijkheden en de kosten?

Mail uw wensen en afmetingen naar: info@stoffeerderijvdh.nl en ontvang een vrijblijvende prijsopgave! Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar, wij zijn bereikbaar op 0255 519 007.

Onze showroom is ook gewoon geopend, wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.