Vlonderplanken

Wilt u vlonderplanken kopen voor het aanleggen van uw vlonder? Met vlonderplanken kunt u op een mooie wijze uw eigen terras bedekken.

Vlonderplanken

Eppinga hout & bouwmaterialen heeft een groot assortiment vlonderhout en levert deze door heel Nederland. Tevens hebben wij klustips voor u, hiermee legt u zelf eenvoudig een terras aan. Wij beschikken over hardhouten vlonderplanken van Keruing en Bankirai, maar ook over planken van Lariks Douglas, Bamboe en geïmpregneerd Grenen. Tevens hebben wij een ruim assortiment composiet vlonderplanken. Kijk nadat u uw vlonderhout heeft uitgekozen ook bij onze onderliggers en hoekprofielen.

 

Welke vlonderplanken zijn de beste keuze voor mijn terras?

Bij Eppinga hout & bouwmaterialen kunt u loopdekdelen kopen van Naaldhout; Grenen of Douglas, bamboe en andere soorten hardhout. Elke materiaalsoort heeft zijn eigen voor- en nadelen, waardoor voor elk persoon een andere vlonderplank de beste keuze kan zijn. In onderstaand overzicht hebben wij kort voor u de voor- en nadelen van iedere vlonderplank samengevat om de keuze voor u eenvoudiger te maken:

 

 

Voor meer hardhout buiten of andere houtsoorten kunt u altijd onze webshop bezoeken.