Profielfoto van Gardeluxe
Gardeluxe
Gunnerstraat 39, 7595 KD Weerselo
maandag
Op afspraak -
dinsdag
Op afspraak -
woensdag
Op afspraak -
donderdag
00:00 - 00:00
vrijdag
00:00 - 00:00
zaterdag
00:00 - 00:00
zondag
Gesloten

Tuinset Hestia Gardeluxe

Deze luxe tuinset Hestia van Gardeluxe is exclusief, weerbestendig en onderhoudsarm!

De luxe tuinset Hestia Gardeluxe

Deze bijzondere luxe tuinset Hestia is geïnspireerd op een prachtig 19e-eeuwse ontwerp. Sterk en weerbestendig. De natuurstenen Hestia tuintafel is in verschillende maten te verkrijgen. Uitsluitend hoogwaardige materialen worden gebruikt voor de luxe tuinsets van Gardeluxe.

De Hestia tuinset bestaat standaard uit een Hestia tuintafelvier Afrodite tuinstoelen en twee Afrodite tuinbanken.

Je tuinset aanvullen?

Wil je toch zo’n leuke tuinbank of wil je je tuinset aanvullen met een extra tuinstoel? Omdat Gardeluxe werkt met een constante collectie kunnen de luxe tuinsets aangevuld worden wanneer je wilt.

Verkoop luxe tuinmeubelen

Je bent van harte welkom in onze modellentuin in het Twentse Weerselo van 18 maart t/m 28 augustus op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 en zaterdag van 10.00 tot 14.00. Voor een bezoek buiten deze tijden kun je een afspraak maken via 0541-669597 of info@gardeluxe.com. Voor meer informatie zie de Gardeluxe website.

Uw eigen samenstelling tuinmeubelen

Liever een andere combinatie tuinbeubelen? U kunt kiezen uit andere sets of een set geheel zelf samenstellen uit onze 7 tuintafels, 25 tuinbanken en 6 tuinstoelen. De replica’s van bekende klassieke modellen uit de 19e eeuw voldoen aan alle hedendaagse eisen ten aanzien van comfort en kwaliteit.

- Unieke collectie
- Hoge kwaliteit
- Onderhoudsarm
- Weerbestendig
- Lange levensduur
- Duurzaam materiaalgebruik
- Productie in eigen beheer
- Maatwerk

Duurzame materialen

Voor de zijkanten van de tuinstoelen en tuinbanken wordt gietaluminium toegepast en voor het zit- en rug gedeelte aluminium. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinsets een lange levensduur. Hergebruik van toegepaste materialen heeft hierbij onze voortdurende aandacht. Zo zijn onze tuinstoelen en tuinbanken aan het einde van de gebruiksduur volledige recyclebaar met een beperkt energiegebruik en behoud van kwaliteit.

Onderhoudsarm en weersbestendig

De hoogwaardige materialen en een zorgvuldig opgezet, door Gardeluxe zelf ontwikkeld verfprocedé, maken de exclusieve tuinsets onderhoudsarm en weerbestendig. De tuinsets kunnen zomer en winter buiten blijven staan. Zo kunt u elk seizoen genieten van uw Gardeluxe tuinset.

Kijk voor meer informatie op de Gardeluxe website.

 

Winter en zomer een luxe ingericht terras

Zowel in de winter als de zomer een gezellig terras? Natuurlijk kan dat! De luxe Zeus tuinset van Gardeluxe kun je gerust het hele jaar door buiten laten staan; alle modellen zijn weerbestendig en onderhoudsarm.

Onderhoud van tuinmeubelen een vervelende klus?

Dat is wanneer u kiest voor tuinmeubelen van Gardeluxe verleden tijd. Tijdens de productie wordt ervoor gezorgd dat er geen uitgebreid onderhoud nodig is na aankoop van een luxe tuinbank of tuinstoel, even schoonmaken is genoeg.

Over de kwaliteit van de tuinmeubelen kan Gardeluxe kort zijn; daar zijn ze zeker van. Kwaliteit gaat vóór alles. Een sterke en weerbestendige collectie tuinbanken, tuinstoelen en tuintafels is het resultaat. Voor de luxe tuinmeubelen worden uitsluitend de allerbeste materialen gekozen.

Gardeluxe: Ruim 25 jaar ervaring in tuinmeubelen

Al ruim 25 jaar wordt bij Gardeluxe gewerkt aan deze luxe tuinmeubelen. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van de modernste productiemethoden, gecombineerd met traditioneel vakwerk. Een exclusieve collectie tuinmeubelen is het resultaat. Daar zijn ze trots op! Liefde voor het vak staat voorop; in het Twentse Weerselo worden alle onderdelen handmatig gemonteerd.

De tuinbanken, tuinstoelen en hockers bestaan geheel uit hoogwaardig materiaal. Door de constructie, de kwaliteit van de materialen en de behandeling ervan kennen de tuinmeubelen een lange levensduur. De bijpassende natuurstenen tuintafels hebben een gietijzeren onderstel en een tafelblad gemaakt van Belgisch hardsteen (Arduin) en zijn in verschillende vormen en maten leverbaar.

Kies zelf de kleur van de tuinset en tuinmeubelen

Kies op je gemak uit een reeks kleuren. Of wil je verschillende kleuren combineren binnen één tuinset? Ja hoor, ook dat kan! Je tuinset stel je helemaal naar jouw wens samen. Onze standaardkleuren zijn klassiek groen en nachtblauw, hiernaast zijn al onze meubelen in alle RAL kleuren te verkrijgen.