Tuinafboording Corten staal

Met een tuinafboording van Cortenstaal, ook wel bekend als Cor-Ten-staal, scheidt u eenvoudig uw grind, bloemen en zand van overige tuindelen.

Tuinafboording van Corten staal, een afboording met stijl

De Kantopsluiting Multi-Edge METAL in de uitvoering Cortenstaal, ook wel bekend als COR-TEN-staal is een afboording met een bijzondere metaallegering. Door dit metaalmengsel krijgt de top-laag van de Cortenstaal tuinafboording een mooie roestige look.

De tuinafboording van Cortenstaal toepassen

De afboording met een roestige look is toepasbaar in diverse tuinstijlen. Zo kunt u met Cortenstaal, veel groen en gemêleerde witte grind, een mooie jaren30 tuin creëren. Dezelfde tuinafboording van Cortenstaal kunt u ook gebruiken in moderne tuinen in combinatie met grote tuintegels en strakke tuinmeubelen. Een tuinafboording van Cortenstaal past dus altijd bij de tuinstijl van uw voorkeur of het nu modern, mediterraans of landelijk is.

Voordelen van de Multi-Edge METAL tuinafboording

De Cortenstaal tuinafboording is verkrijgbaar in diverse varianten. Wilt u de tuinafboording gebruiken in uw tuin dan kunt u o.a. kiezen voor de Multi-edge METAL kantopsluiting van Cortenstaal. Met deze stijlvolle tuinafboording scheidt u gemakkelijk uw bloemen, siergrind etc. van de andere tuindelen. Daarnaast is de Multi-Edge tuinafboording:

  • Zeer eenvoudig aan elkaar te bevestigen met behulp van het handige koppelsysteem
  • Eenvoudig te ontkoppelen en opnieuw te plaatsen als u uw tuin wilt re-stylen of uitbreiden.
  • Makkelijk te plaatsen, u heeft geen losse hulpstukken, pinnen of iets dergelijks nodig 
  • Licht van gewicht en te buigen zodat u de afboording zowel recht, golvend of in een hoek kunt leggen

 

Bestel de tuinafboording van Cortenstaal eenvoudig online. Op de website Grind-split.nl kunt u eenvoudig uw grind mee bestellen en u krijgt het binnen een paar werkdagen thuis geleverd.