string(1) "a"

Studio Siebers exclusieve tuinontwerpen

Woon je in een villa, landhuis of boerderijwoning? Wil je dat jouw woning perfect tot zijn recht komt in een bijpassende tuin?

23 Juni 2021

En ben je op zoek naar een exclusief tuinontwerp? Of een bedrijf dat jouw tuindroom kan verwezenlijken? Dan zit je goed bij Studio Siebers.

Luxe tuinontwerp laten maken?

Bij een prachtige woning, hoort natuurlijk een luxe tuin. Wil je een luxe tuinontwerp laten maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Studio Siebers kan jouw wensen op het gebied van luxe tuinen verwezenlijken. Het team van Studio Siebers bevat experts op het gebied van luxe en exclusieve tuinontwerpen. Onze tuin- en landschapsarchitecten ontwerpen tuinen bij bijvoorbeeld villa’s, landhuizen en boerderijwoningen.

Experts in luxe villatuinen

Wanneer je in een prachtige villa woont, wil je ook dat de tuin er perfect uitziet. De tuin moet aansluiten bij de stijl van jouw villa. Ben je op zoek naar experts in luxe villatuinen? Studio Siebers begeleidt het proces van ontwerp tot realisatie van jouw droomtuin. Zo kunnen onze experts in luxe tuinen jouw ideale villatuin ontwerpen. Wil je rondom je villa bijvoorbeeld een strakke en moderne villatuin aanleggen? Dan is een van onze tuinontwerpen met natuurlijke materialen en strakke vormen, de perfecte omlijsting van jouw villawoning. Heet jouw villa een meer landelijke uitstraling? Dan sluit een landelijke villatuin met klassieke uitstraling wellicht beter aan bij jouw villa.

Boerderijtuin ontwerpen

Wanneer je in een boerderij woont, ben je omringt door de rust en natuur van het platte land. Om deze elementen nog meer tot zijn recht te laten komen in je tuin, is het belangrijk om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Met een boerderijtuin ontwerp van Studio Siebers ben je verzekerd van een exclusief tuindesign dat volledig wordt afgestemd op jouw wensen. Een boerderijtuin hoeft ook helemaal niet klassiek te zijn. Wil je juist een moderne tuin, rondom jouw klassieke boerderij? Dan is het ook mogelijk om de strakke en moderne elementen terug te laten komen in jouw boerderijtuin. Wij stemmen het ontwerp van jouw boerderijtuin namelijk geheel af op jouw wensen en eisen. Een combinatie van zowel landelijke als moderne elementen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Een bedrijfstuin: het visitekaartje

Is een warm onthaal van bezoekers belangrijk voor uw bedrijf. Met een luxe en exclusieve bedrijfstuin van Studio Siebers ben je verzekerd van een tuin die aansluit bij het imago van het bedrijf en je wensen en eisen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de eerste indruk kan zijn. Met een luxe bedrijfstuin geef je bij aankomst direct een visitekaartje af aan je bezoekers. Helemaal afgestemd aan je wensen en doelen. Past een statige vijver of fontein perfect bij het imago van uw bedrijf? Of wil je juist een groene pauzeruimte, waarin medewerkers tot rust kunnen komen? Alles is mogelijk bij de aanleg van een bedrijfstuin. Wij realiseren jouw ideale tuin. En een glimlach. Elke keer als je naar buiten kijkt, jarenlang.

Reacties