Foto: Corten-tuinscherm-design-merk-envy

Ontdek de Corten tuinschermen van Screen with Envy

Het Britse designmerk Screen with Envy combineert het verlangen naar mooie buitenruimtes met de wens voor privacy.

Ze spelen in op de nieuwste interieurtrends en ontwierpen de prachtige Corten tuinschermen.

Wat is Corten precies? Cortenstaal is een mooi en enorm sterk materiaal dat vervaardigd is van ijzer waaraan koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom zijn toegevoegd. Het materiaal is weerbestendig en vrijwel onverwoestbaar. Om deze reden kunnen er allerlei prachtige en duurzame buitenproducten van gemaakt worden. Het materiaal vereist nagenoeg geen onderhoud en in plaats van kwetsbaar te zijn voor roest, maakt het roestproces de schermen in de loop der tijd sterker en mooier. 


Gebruik de schermen als een op zichzelf staand tuinelement, door Corten installatiepalen toe te voegen of plaats de schermen naast elkaar om een stijlvol hekwerk te creëren.

Ontdek de vier verschillende designs:

VerdureHet Verdure scherm is het nieuwste ontwerp voor 2021. Upgrade uw tuin of balkon met deze botanische patronen die een perfecte touch geven aan uw buitenruimte. 

Moucharabiya

Moucharabiya brengt de tijdloze elegantie van geometrische patronen uit het Midden-Oosten naar uw tuin of balkon. Geïnspireerd door traditionele raam ontwerpen uit de Arabische architectuur zorgt dit Corten tuinscherm voor een stijlvolle presentatie.

L’Abre

L'Arbre brengt de tijdloze elegantie van botanische patronen naar uw tuin of balkon. Het ontwerp is in eerste instantie gebaseerd op een bladpatroon, maar veel van ons zien het als een boom. 

Ellipse

De Ellipse schermen zijn geïnspireerd op de golven uit de zee en toveren elke buitenruimte om in een oase van stijl, zonder al het zonlicht te blokkeren.

Screen With Envy is geboren uit een verlangen naar mooie, duurzame tuinafscherming. Het assortiment is erg veelzijdig; van schermen en schuttingen tot hekken, lamellenpanelen, poorten en palen. Daarnaast bieden ze ook hun revolutionaire 'behangafscheidingen' aan. Alle producten zijn uitvoerig getest en combineren bruikbaarheid met een chic design. Met de mogelijkheid om een product op maat te laten maken, is er ongetwijfeld een Screen with Envy voor elk thuis. Met de snelle levering, is de missie van Screen with Envy om huizen, tuinen en opritten door het hele land te transformeren naar verbluffende, onderhoudsvrije ruimtes.

Reacties