Foto: 2015/overstromende-plantenpot-Velda-Waterfall.jpg

Velda Waterfall

Overstromende plantenpot Velda Waterfall is een waterornament één plantenpot ineen.

In het voorjaar bruist de tuin weer van de energie. Een nieuw seizoen, een nieuwe tuin. Voor wie wel water in de tuin wil toepassen, maar een vijver toch teveel werk vindt, is een waterornament een prachtig alternatief. Het stromende water is letterlijk een bron van leven, en tegelijkertijd heel rustgevend. Velda brengt nu de overtreffende trap, want de WaterFall is waterornament e?n plantenpot ineen.

Steeds meer mensen kiezen een waterornament in hun tuin. De continue kringloop van het water zorgt, samen met het kabbelende geluid van stromend water, voor een aantrekkelijk rustpunt. En is tegelijkertijd zo vol leven. Wie lekker buiten zit en luistert naar het water en ziet hoe het als een waterval naar beneden loopt, droomt al snel weg. WaterFall is een genot voor het oog en oor; in alle opzichten een weldadige blikvanger. Het combineren van een waterornament en plantenpot is een subliem idee van Velda.

Black beauty

De WaterFall is gemaakt van zwart, glasvezelversterkt polystone en daarmee weerbestendig. In het midden van de pot kan een waterplant, een gewone plant of zelfs een bos snijbloemen geplaatst worden. Via de buitenring stroomt het water over de rand van de pot; als een continue waterval. Het water wordt halverwege de pot, via een kier, opgevangen in een waterreservoir, om vervolgens weer naar boven gepompt te worden. Zo blijft het waterspel zich eindeloos herhalen. WaterFall is een compleet systeem; er hoeft dus geen extra waterreservoir of pomp aangeschaft te worden. Tip: in de buitenste ring kunnen eventueel drijfplanten, kleine snijbloemen, waterlelies of decoratieve steentjes geplaatst worden.

Velda Waterfall: voor buiten e?n binnen

De stromende plantenpot van Velda is helemaal op zijn plek in de tuin, maar bijvoorbeeld ook op het terras, een balkon en zelfs binnen. Een prima plek voor de WaterFall om te overwinteren. Ook in huis is de WaterFall een bron van leven e?n rust. Voor bloemen en planten is het eigenlijk een soort ereplaats. Door hun mooie strakke vormgeving passen de WaterFall potten in elke woonstijl. Kies qua vormgeving voor de conisch gevormde pot Curved (60/80 cm hoog), de taps toelopende pot Straight (60 cm hoog) of de brede, lagere Square (40 cm hoog). Bang zijn voor een overstroming binnen is uiteraard niet nodig, alleen wat spatwater kan de vloer bevochtigen. Het water blijft in de pot en wordt keer op keer opgevangen en rondgepompt. Heel handig, zo’n Plug & Play systeem.

Adviesverkoopprijzen Velda Waterfall

WaterFall Square off black 40 cm € 199,00
WaterFall Curved off black 60 cm € 249,00
WaterFall Curved off black 80 cm € 299,00
WaterFall Straight off black 60 cm € 249,00

De WaterFall is verkrijgbaar vanaf voorjaar 2015. Kijk voor meer informatie en verkooppunten op: www.velda.nl.

Publicatiedatum: 30 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties