Foto: Nature-bloemen-planten-ondersteuning

Natuurlijk met NATURE®: goede ondersteuning is goud waard

Grootgroeiers zorgen voor extra uitstraling, maar hoe laat je ze optimaal tot hun recht komen? Een goede steun is goud waard. Natuurlijk met NATURE®.

Een tuin wordt pas echt aantrekkelijk als er voldoende variatie is. In kleur, type én formaat van bloemen en planten.

Koester klein en groot

Alle bloemen en planten moeten gekoesterd worden, maar de ene soort wat meer dan de ander. Jij wilt toch ook niet dat de pioenrozen gaan doorhangen, de steel van de zonnebloemen bezwijkt onder het gewicht van de bloem of dat de klimplanten in hun sierlijke weg naar boven belemmerd worden?

Functioneel en flexibel

In een land als Nederland, waar weer en wind hun werk doen, is plantondersteuning geen overbodige luxe. NATURE® biedt een breed assortiment plantondersteuning. Van bamboestokken, tomatenspiralen en klimrekken tot aan bindmateriaal. Of het nu gaat om het begeleiden van een clematisof het ondersteunen van een orchidee. Het maakt plantondersteuning van NATURE® niet alleen tot een waardevol hulpmiddel, maar ook tot een decoratieve aanwinst voor je tuin. Kortom, creëer de ideale omstandigheden en kies voor de ideale materialen van NATURE®.

NATURE®

Bij je hele tuin vertrouwen op NATURE®; dat gaat heel natuurlijk. Wij hebben meer dan 800 artikelen die het complete spectrum bestrijken van het zaaien en planten, decoreren, aanleggen, beschermen (zomer en winter) en het onderhouden, inclusief de juiste accessoires. Jouw garantie voor een geslaagde tuin!

NATURE® is een merk van Outside Living Industries: www.outsideliving.com.

Meer van Nature®
Reacties