Foto: groene-heg-tuin

Kant & klaar groen

Een fris groene woonomgeving geeft een gezond en aangenaam gevoel.

Een fris groene woonomgeving geeft een gezond en aangenaam gevoel.

Om uw tuin- en erfafscheiding te voorzien van ?levend? groen zult u meestal enkele jaren moeten wachten totdat de hagen volwassen en dicht gegroeid zijn. Een houten schutting zorgt wel voor de nodige privacy, maar heeft vaak een wat kille uitstraling. De Kant & Klaar Haag van Mobilane is daarom een ideale oplossing: een voorgekweekte, levende, groene en dichte haag die onmiddellijk op natuurlijke wijze privacy geeft. En dat al na een half dagje werk!

Noviteiten

De Nederlandse producent Mobilane heeft haar collectie uitgebreid met diverse nieuwe soorten Kant & Klaar Hagen. Zo zijn er nu verschillende formaten verkrijgbaar (variërend van 100 cm tot 220 cm hoogte) en zijn er meer haagsoorten verkrijgbaar (o.a. nieuwe klimopsoorten, vuurdoorn en beuk). Tevens introduceerde Mobilane begin dit jaar Mobiroof: een eenvoudig zelf te plaatsen kant en klaar ecodak van sedumplanten.

Voorsprong

Zeker voor een nieuwe, kale tuin of bij een tuinrenovatie is de Kant & Klaar Haag een uitkomst. De hagen zijn 2 jaar lang professioneel gekweekt en zijn optimaal geschikt voor onmiddellijk gebruik. Bijkomend voordeel; de haagpanelen kunnen in alle jaargetijden geplant worden in tegenstelling tot losse plantjes die slechts in voor- en najaar de grond in kunnen.

Toepassingen

Kant en Klaar Hagen kun je naast erfafscheiding ook gebruiken voor tal van andere toepassingen. Zo kan je er meteen tuinkamers mee maken, kliko?s uit het zicht onttrekken, een tuindouche of zwembad afschermen en kan je een groene garage creëren. Een Kant & Klaar Haag kan natuurlijk ook als groene beschutting op balkon of terras worden toegepast en is daarom tevens leverbaar in een hardhouten bak.

Meer informatie op www.mobilane.nl

Publicatiedatum: 13 juli 2009

Reacties