Foto: 277249

Eva Solo geeft een nieuwe dimensie aan het buitenleven

Met de introductie van het vogelassortiment, waaronder de Bird feeder en de Bird bath, brengt Eva Solo ook hun geroemde wijze van ontspannen en lifestyle buitenshuis.

Met de introductie van het vogelassortiment, waaronder de Bird feeder en de Bird bath, brengt Eva Solo ook hun geroemde wijze van ontspannen en lifestyle buitenshuis.

Eerder veroverde het Deense merk Eva Solo de harten van vele levensgenieters met haar functionele, esthetisch aantrekkelijke en kwalitatief hoogwaardige woon- en keukenaccessoires. Met de introductie van het vogelassortiment, waaronder de Bird feeder en de Bird bath, brengt Eva Solo nu ook hun geroemde wijze van ontspannen en lifestyle buitenshuis.

 

De innovatieve Bird feeder en de luxe Bird bath zijn ontwikkeld met een duidelijk oog voor design, functionaliteit en detail. Het Deense ontwerpersduo Claus Jensen en Henrik Holbaek, die onder de naam ‘Tools’ uitblinken in hun vakgebied, zijn erin geslaagd vorm, vermaak en functie optimaal te integreren in deze twee bijzondere producten.

Nu de winter is aangebroken besluiten vele mensen hongerige vogels in de tuin bij te voederen. Met de Bird Collection wordt het praktische met het stijlvolle gecombineerd en tegelijkertijd een alternatief geboden voor de welbekende vetbolletjes en pindanetjes.

De Bird feeder kent een duidelijke decoratieve functie en biedt tegelijkertijd een populaire voederplaats voor de kleinere vogels in de tuin. Het glazen ontwerp is weerbestendig en dankzij de bijgeleverde hanger eenvoudig te bevestigen - bijvoorbeeld op een tak of onder de dakrand. De elegante Bird bath is ontworpen voor de vogel die alles al heeft en biedt ruimte voor zowel baden als drinken. Het bad heeft de vorm van een druppel die in het water valt en is gemaakt van geglazuurd, vorstbestendig porselein en bevestigd aan een roestvrije paal. Verheven boven het maaiveld om zo de vogels van hongerige roofdieren te beschermen.

Het vinden van inspiratie door verder te kijken dan de wijze waarop we leven heeft geleid tot deze exclusieve producten van de Bird Collection. Oogstrelend design verhuist naar buiten en Eva Solo speelt door de samenvoeging van het organische met het persoonlijke duidelijk in op deze trend om zo iets unieks te bieden.

Publicatiedatum: 22 december 2011

Meer informatie: www.evasolo.com

Reacties