Foto: press_2013//Marmitek-bluetooth-speaker-boom-boom380.jpg

Bluetooth speaker Marmitek: BoomBoom 380

Grote boxen goed geluid, kleine boxen slecht geluid? Niet met Marmitek bluetooth speaker BoomBoom 380.

Grote boxen goed geluid, kleine boxen slecht geluid? Niet met Marmitek bluetooth speaker BoomBoom 380.

Marmitek heeft al prima bewezen dat dit lang niet altijd het geval is. Ze hebben een aantal kleine krachtpatsers in hun assortiment, zoals de Marmitek bluetooth speaker BoomBoom 380.

Waarom toch een grote Bluetooth speaker?

Omdat je je glas er goed op kunt zetten? Omdat je een grote speaker niet zo gemakkelijk kwijt raakt? Omdat voor sommige mensen de grootte er nu eenmaal toe doet? Nou ja, eigenlijk vooral omdat we veel enthousiaste reacties kregen op het design van de RF speaker variant, de Speaker Anywhere 400.

Bluetooth

Deze speaker is voorzien van Bluetooth audio technologie. Dat betekent dat je de muziek die op je smartphone of tablet-pc staat, draadloos kunt sturen naar deze speaker. Dat is handig, want hierop staan vaak de laatste hits of hiermee luister je naar internetradio. Daarnaast is hij nagenoeg altijd voorzien van Bluetooth en zelden uitgerust met goede speakers. De BoomBoom 380 is geschikt voor alle met Bluetooth uitgeruste geluidsbronnen zoals iPad/iPhone, Blackberry, Android smartphones, tablets en laptops.

Outdoor speaker

Deze speaker is geschikt voor buitengebruik. Wat houdt dat in? Je kunt hem gewoon buiten laten staan als het regent en het is niet erg als de tuinsproeier er overheen gaat. Ook kan het geen kwaad als papa een bommetje maakt terwijl de speaker op de zwembadrand staat. Is het erg als je hond er tegenaan plast? Tja...voor het geluid maakt het niet uit.

Oplaadbaar

Wil je serieuze beats in het park of op het strand? Met batterijen neem je deze speaker overal mee naartoe. Wanneer je de bijbehorende accuset erbij neemt laadt hij automatisch op wanneer je de speaker in het stopcontact steekt. Opgeladen heb je meer dan 8 uur draadloos luisterplezier.

Geluidskwaliteit

Deze hoogwaardige speaker vult je tuin volledig met muziek of kan ingezet worden om subtiel op de achtergrond te spelen. De nauwkeurige geluidsweergave met een perfect gebalanceerde toon omlijst je moment zoals jij dit wilt. Hoge en middentonen klinken helder terwijl de bas krachtig diep gaat. Door zijn slimme design wordt het geluid gelijkmatig 360° rondom verspreid. Het maakt dus niet uit aan welke kant je zit. Overal klinkt de muziek even prachtig.

Prijs en verkrijgbaarheid

De BoomBoom 380 is verkrijgbaar voor € 109,95. Voor € 24,95 voorziet u hem van een duurzame accuset. Voor verkooppunten ga naar www.marmitek.com.

Publicatiedatum: 9 augustus 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties