Foto: locra-terrasplanken

LoCra Lignodur® terrafina terrasplanken

LoCra introduceert een nieuw, exclusief product binnen het reeds bestaande programma van Lignodur®terrafina terrasplanken, nl. terrafina lounge SUPERSIZE.

De terrafina lounge SUPERSIZE is het grote formaat van houtcomposiet (WPC), voor een nieuw terrasgevoel en biedt nieuwe mogelijkheden voor een terrasontwerp met een persoonlijke toets.

Door haar indrukwekkende afmetingen van 396 x 800 en 396 x 1200 mm maar toch minimalistisch design creëert de SUPERSIZE een bijzondere sfeer en maakt ze een verscheidenheid aan aantrekkelijke legpatronen mogelijk (kruisverband, halfverband, klezorenverband,…).
De volledige Lignoguard-coating maakt het product zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk, waardoor het uiterst geschikt is voor gebruik op overdekte en gedeeltelijk overdekte terrassen.

De terrafina lounge SUPERSIZE wordt geplaatst zonder te schroeven door het beproefde, eenvoudige klik -en klemsysteem van terrafina met een elegante voeg van maar 4 mm.
De exclusieve demontageclip van het systeem zorgt voor revisieopeningen, indien noodzakelijk.
Plaatsing kan op alle mogelijke afgedichte oppervlakten en op verschillende opbouwhoogtes.
Uiteraard kan dit systeem gecombineerd worden met de bestaande terrafina Massiv lounge
(breedte 146 mm) en Massiv XL lounge (breedte 196 mm) terrasplanken.

Het bestaande terrafina onderbouwsysteem wordt tevens uitgebreid met drie alu-draagbalken die allen onderling combineer zijn en dit door middel van gepatenteerde toebehoren.

De verwerker zal de draagbalken enkel en alleen 90 ° moeten aanzagen, desondanks zal hij met alle draagbalken alle variabele toepassingen kunnen uitvoeren. Aangepaste regelbare dragers (25 – 225 mm) kunnen schroefloos op deze draagbalken geklipst worden.

Een duurzame en milieuvriendelijke productie is voor ons een absolute prioriteit.

Onze producten zijn gemaakt van het 100 % recycleerbare materiaal Lignodur® voor een optimale CO2 balans. Ze zijn duurzaam en dus milieuvriendelijk. We verwerken geen tropische houtsoorten. Onze grondstoffen zijn PEFC-gecertificeerd.

Meer informatie: www.locra.be en www.terrafina.be

%MCEPASTEBIN%

Reacties