Geniet het hele jaar door van je tuin

Zoals je ieder jaargetijde van de veranderende natuur kunt genieten, kun je ook ieder jaargetijde van je eigen tuin genieten.

Guido van Loon 27 Oktober 2019

Er zijn mogelijkheden te over waarmee je je volop kunt richten op leuke dingen doen in je tuin. Lees hier hoe je ieder seizoen het maximale uit je tuin kunt halen.

Lekker bubbelen in het najaar en de winter

In het najaar en zelfs in de winter kan de tuin een hele aangename plek zijn, zelfs als het echt koud wordt. Waarom niet er in de winter naar buiten trekken om in je tuin een winterbarbecue te organiseren? Plaats er een heater bij en geniet bij deze aangename warmte van een lekker stukje vlees of vis. Maar wat is er nou lekkerder dan na de maaltijd nog even te bubbelen in een opblaasbare jacuzzi. Zo’n opblaasbare jacuzzi heb je al vanaf € 349,-. Vanuit de kou stap je zo het verwarmde water in. Wil je het nog leuker maken, schenk dan een lekker drankje in en geniet met wat bubbels van het warme bubbelende water samen met je vrienden en familie.

Kijk in het voorjaar naar je prachtige vijver

Het voorjaar is een periode waarin je tuin echt begint op te bloeien. De eerste bloemen komen door en kleurrijke bloesem wordt zichtbaar. Ook het weer wordt al wat aangenamer, zeker als je van de eerste zonnestralen gaat genieten. Ideaal om dat te doen aan de rand van je prachtige vijver. Naar een vijver kun je blijven staren en als je het goed onder de knie hebt, dan heb je een glasheldere vijver met volop onderwaterleven. Een vijver is ook een mooie plaats waar je kikkers als bewoners tegen kunt komen. Als je de vijver goed onder controle hebt, dan hoef je er ook nauwelijks onderhoud aan te verrichten. Ook is het voorjaar een mooie periode voor de schoonmaak van de vijver. Een vijverstofzuiger is daarvoor de perfecte schoonmaakhulp. Vervolgens heb je een heel vijverseizoen plezier van een schone en heldere vijver.

Geniet in de zomer van een verkoelend zwembad

Met de steeds langer aanhoudende warme periodes in de zomer is de tuin nog aantrekkelijker geworden. Mits je natuurlijk kunt zorgen voor verkoeling en de nodige schaduw op de heetste dagen. Met een Intex zwembad heb je een mooie oplossing om snel een verfrissende duik te kunnen nemen. Daarna kun je lekker even uit de zon nagenieten van je verfrissende duik onder een schaduwdoek of parasol. Doordat er tegenwoordig vele verschillende zwembaden verkrijgbaar zijn die je eenvoudig opzet of oppomt, is een zwembad voor iedereen weggelegd. En dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn. Daardoor is een Intex zwembad een simpele oplossing waarmee je de hete zomers in je tuin te lijf kunt.

Mogelijkheden genoeg dus om het hele jaar door van je tuin te genieten. Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet moeilijk te zijn en ligt eigenlijk voor iedereen binnen handbereik. Waar wacht je dus nog op? Met enkele kleine aanpassingen ben je er al!