Foto: /267132.jpeg

Motto Bear County - geniet met volle teugen

Buiten leven is precies wat Bear County voor ogen heeft en bovenal: comfortabel buiten leven.

Buiten leven is precies wat Bear County voor ogen heeft en bovenal: comfortabel buiten leven.

Om dit mogelijk en vooral gemakkelijk te maken, was het altijd al mogelijk om gebruik te maken van de thuisbezorgservice en zelfs de opbouwservice van Bear County.

 

Nu biedt het merk u ook geïmpregneerde tuinhuizen. Door het impregneren is verdere behandeling zoals schilderen of beitsen niet nodig. Zo maakt Bear County het u nog gemakkelijker!

U kunt kiezen uit twee kleuren: groen of bruin. Door te impregneren wordt niet alleen de levensduur van het tuinhuis verlengd, maar ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Op de gloednieuwe website van Bear County is alles overzichtelijk gerangschikt en dus makkelijk te vinden. Direct bestellen is mogelijk, evenals de thuisbezorg- en opbouwservice. Makkelijker kan Bear County het niet maken.

Geïmpregneerd
Bear County gebruikt een speciale dompeltechniek waarbij alle houten onderdelen rondom behandeld worden. Dit geeft een mooi egaal resultaat, zonder “druipers”. Mocht er tijdens de opbouw nog een onderdeel verzaagd moeten worden, dan is dit eenvoudig te behandelen met het bijgeleverde blik impregneermiddel.

Garantie
Impregneren geeft een langdurige bescherming tegen schimmels en rottingsprocessen. Alle tuinhuizen hebben een garantieperiode van 10 jaar. Bear County verleent op geïmpregneerde tuinhuizen ook vijf jaar garantie op schade ontstaan uit schimmels en rottingsprocessen.

Publicatiedatum: 1 juni 2011

Meer informatie www.bearcounty.nl

Reacties