Foto: 2017/blokhutwereld-tuinhuis.jpg

Geef je tuinhuis een andere functie

Plannen om een tuinhuisje in je tuin te plaatsen? De functie van een tuinhuisje kan erg verschillend zijn en wordt gekenmerkt door persoonlijke voorkeuren.

Bij de aanschaf of het monteren van een tuinhuis is het belangrijk om duidelijk te hebben waarvoor je het gaat gebruiken. Welke mogelijkheden zijn er en waar let je op bij het plaatsen of gebruik van deze accommodatie?

Extra opbergruimte

Een tuinhuis wordt veelal ingezet om extra opbergruimte te creëren in en rondom het huis. Het is dan ook de ideale oplossing om bijvoorbeeld je tuinmeubilair, fietsen of gereedschap in op te bergen. Een blokhut van bijvoorbeeld Blokhutwereld.nl in de tuin kan echter nog veel meer interessante functies hebben. Een combinatie van verschillende functies kan natuurlijk ook.

Een kunstatelier

Schilder je graag en heb je in huis te weinig ruimte om creatief met verf aan de slag te gaan? Je kunt natuurlijk een kunstatelier in je tuinhuisje beginnen. Ideaal als je een inspirerende en comfortabele omgeving zoekt om te schilderen. Er is voldoende ruimte om je schildersezel(s) kwijt te kunnen en je werk te laten drogen, nietwaar?

Een indrukwekkende sauna

Kom jij helemaal tot rust in de sauna? Waarom laat je geen sauna bouwen in je tuinhuisje? Er zijn talloze mensen die te weinig ruimte in huis hebben, maar wel in de tuin een sauna laten monteren in een tuinhuis. De perfecte locatie om te ontspannen na een stressvolle dag of periode.

Een werkplek dichtbij huis

Ben je werkzaam als zzp'er en ben je er een beetje klaar mee om elke dag in huis of buiten de deur te moeten werken? Waarom begin je geen kantoortje aan huis? Een tuinhuisje is de ideale accommodatie om dit vorm te geven. Je kunt bijvoorbeeld je eigen administratiekantoortje beginnen, maar het is ook een optie om eindelijk te starten met je eigen schoonheidssalon of kapperszaak!

Volop mogelijkheden dus om je tuinhuisje een andere functie te geven dan die nu wellicht heeft. Welke optie spreekt jou het meest aan of welke droom wil jij graag in vervulling laten gaan?

Reacties