Je eigen tuinhuis of blokhut op maat

Je eigen tuinhuis of blokhut op maat creëren. Wie lijkt dat nou niet interessant?

23 Oktober 2019

Bij ons kan het! Met meer dan 40 jaar ervaring zul je er bij Lugarde en Woodpro zeker uit komen! Een tuinhuis of blokhut zijn er in vele soorten en maten. Maar waar worden ze tegenwoordig nou eigenlijk allemaal voor gebruikt? Er zijn tegenwoordig verschillende doeleinden voor het gebruik van uw tuinhuis of blokhut. Een thuiskantoor in jouw blokhut is een veelvoorkomende variant. Je kunt in alle rust al je werk af maken en tegelijkertijd sta je niet in de file of word je door andere dingen afgeleid, dubbel zo effectief dus. Wat ook steeds vaker voorkomt is een tuinhuis als tweede woonkamer. In een tweede woonkamer kun je bijvoorbeeld een avondje met je buren gaan zitten of je maakt er een plek voor jouw kinderen zodat je binnen kunt zitten. Er zijn genoeg opties waar je uit kunt gaan kiezen.

Gebruik onze 3D-configurator

Via onze 3D-configurator kun je via eenvoudige stappen jouw perfecte blokhut, tuinhuis of garage op maat ontwerpen. De keuze is compleet aan jou. Er zijn verschillende opties waar je rekening mee moet gaan houden en de keuzes die je interessant lijken worden ook nog uitgelegd.
Om te beginnen krijg je de keuze uit een type, wat voor tuinhuis of blokhut wil je gaan ontwerpen? Hierna word je langzaam naar de afronding van jouw ontwerp geleid. Het start hierna met de keuze voor de wanddikte van jouw gekozen sjabloon. Hierna zul je voor de keuze komen te staan tussen een plat dak en een zadeldak. Wil je meerdere deuren in je tuinhuis of is een dubbele deur voldoende? Ook de ramen behoren tot de keuzes die je helemaal zelf kunt gaan maken. De uiteindelijke behandeling is het laatste punt. Met wat wil je je tuinhuis na installatie gaan beschermen?

Nog niet overtuigd? Bekijk onze site of neem contact met ons op en dan bespreken we samen wat er allemaal mogelijk is.

Reacties