Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Blokhut op maat: altijd de ideale blokhut voor u!

Dankzij onze maatwerk producten vindt u altijd de blokhut die aansluit op al uw wensen!

Blokhut op maat
Het kan zijn dat de standaard blokhutten niet voldoen aan uw specifieke wensen. Zo kunnen de standaard blokhutten niet voldoen aan de juiste maatvoering voor uw tuin of niet geheel aan uw smaak voldoen. Bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven is het mogelijk om een blokhut op maat te laten maken.

Verschillende soorten blokhutten op maat
Een blokhut kan geleverd worden in verschillende modellen. Er is voor elk gebruiksdoeleinde wel een geschikt model te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de verschillende modellen:

Blokhut met overkapping
Moderne tuinhuizen
Hoektuinhuis
Metalen tuinhuisTuinkantoorGeïmpregneerde blokhutten

Mogelijkheden voor een blokhut op maat

Bij een blokhut op maat, maken wij de blokhut precies zoals u het hebben wilt. We hebben jarenlange ervaring met het bouwen van tuinhuizen op maat. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat u veel mogelijkheden hebt wat betreft maatwerk.

Bij een blokhut op maat bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven kunt u onder andere zelf een selectie maken uit de volgende opties:

Wanddikte
Afmeting
Daktypes
Dakbedekkingen
Ramen & deuren
Isolatie (wij bieden ook vloer- en dak isolatie)

Heeft u zelf een idee voor een blokhut of tuinhuis op papier staan? Neem deze dan mee naar een van onze showrooms of stuur deze digitaal naar ons toe. Dan maken we het ontwerp samen met u af! Wij begeleiden u graag in het gehele traject van de aankoop van een blokhut, van het eerste idee tot aan de montage. Indien u na aankoop van de blokhut, geen tijd heeft voor de installatie of hier gewoonlijk geen verstand van heeft, dan staan wij graag voor u klaar om de op maat gemaakte blokhut te monteren tegen een meerprijs.

Vraag een offerte aan
Wij begrijpen dat u misschien nog niet precies weet hoe uw blokhut op maat eruit moet komen te zien. Geef in het formulier daarom aan wat uw wensen zijn voor uw blokhut. Het is niet erg als u niet alles in kunt vullen. Onze maatwerk specialisten stellen vervolgens een advies en een offerte voor u op. U ontvangt deze binnen enkele dagen. Heeft u nog vragen voor onze specialisten? Neem dan contact met ons op via info@vankootentuinenbuitenleven.nl of bel ons op +31 (0) 186-655990.