Profielfoto van Van Kooten Numansdorp
Van Kooten Numansdorp
J. van der Heydenstraat 10, 3281 NE Numansdorp
maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
09:00 - 16:00
zondag
Gesloten

De beste tuinkantoren bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Thuiswerken. Het is misschien wel hét woord van 2020 en gelukkig biedt Van Kooten Tuin & Buiten Leven de uitkomst met het assortiment tuinkantoren!

De beste tuinkantoren bij Van Kooten Tuin & Buiten Leven

Thuiswerken. Het is misschien wel hét woord van 2020. Wat ooit begon als trend om de verkeersdrukte te verminderen, is door de coronacrisis een absolute noodzakelijkheid geworden. Maar ja, thuiswerken is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Het kiezen van een tuinkantoor kan soms erg lastig zijn. Vraag daarom jezelf af hoeveel ruimte je tot je beschikking hebt, hoeveel ruimte je daadwerkelijk nodig hebt en hoe lang je van plan bent thuis te werken. Ben je bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer, dan heb je met een van onze ruimere tuinkantoren dé ideale werkplek waar je nog jaren mee vooruit kan. Het kan ook echter zo zijn dat het thuiswerken slechts tijdelijk is. Want hoewel het nu soms wat eindeloos lijkt, komt ook aan de coronacrisis uiteindelijk een einde. Gelukkig kun je onze tuinkantoren gemakkelijk omtoveren tot bijvoorbeeld een prachtige relaxruimte of gebruiken als ruime berging. Het is dan ook belangrijk om vooruit te kijken en jouw keuze af te stemmen op niet alleen je huidige, maar ook je toekomstige tuinwensen.

In overleg met ons is het zelfs mogelijk om met ons jouw ideale thuiskantoor te ontwerpen. Zo creëren we samen het ideale kantoor, bij jou aan huis!

Tot snel!