Foto: 2015/Teakhouten-Cocoon-Tables-Happy-Cocooning.jpg

Teakhouten Cocoon Tables

Cocoon Tables van Happy Cocooning: vurig middelpunt van elke tuin.

Ze zijn er in laag en hoog, vierkant en rechthoekig én als statafel: de teakhouten Cocoon Tables van Happy Cocooning. Heerlijke loungetafels met een vurig hart. De ingebouwde gasbranders zorgen voor een schoon én veilig vuur. Ideaal als sfeermaker op lange zomeravonden en - met het grillelement erbij - óók te gebruiken als tafelbarbecue.

Hete zomer

Hout is dit tuinseizoen populairder dan ooit, wat de teakhouten Cocoon Tables van Happy Cocooning helemaal hot maakt. Letterlijk, want deze tuintafels zet je in vuur en vlam. Het zijn namelijk tafels mét een ingebouwd gasvuur. En dan is er ook nog de mogelijkheid om de tafel met een losse grillplaat als barbecue te gebruiken. Dat wordt dus hoe dan ook een hete zomer!

Geef gas

Cocoon Tables brengen extra warmte, sfeer en licht; in de tuin, op het (dak)terras en balkon. In tegenstelling tot de populaire buitenhaarden, werken de Cocoon Tables niet op hout maar op gas. Dus geen gesleep met houtblokken en ook geen kans op rook of vonken. Ideaal: wel de lusten, niet de lasten van een sfeervol vuur.

Loungetafels met ‘enclosure’

Er is keuze uit diverse loungetafels; de lage variant van 46 cm hoog en het hoge model van 67 cm hoog; beiden in het vierkant (76 x 76 cm) en rechthoekig (107 x 80 cm). Bij de 67 cm hoge tafels kan de gasfles erin geplaatst worden. Bij de lagere modellen 46 cm hoort een staande ‘enclosure’ om de gasfles in te zetten. Deze losse unit is gemaakt van hetzelfde teakhout en ook te gebruiken als plantenzuil of bijzettafeltje. Deksel naar keuze in zwart of antraciet.

Statafel

Populair dit seizoen is de teakhouten statafel: een vierkante tafel van 100 cm hoog, waarbij de gasfles erin geplaatst kan worden. De tafel heeft rondom teakhouten sidetables waar hapjes en drankjes op gezet kunnen worden. Al gauw ieders favoriete plek tijdens een feestje om te borrelen bij het vuur, of gezellig bij te kletsen. Om het vuur veilig af te schermen, kan er een glazen ombouw over gezet worden.

Grijs of bruin

De teakhouten Cocoon Tables kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Zomer en winter. Weer of geen weer. Teakhout is een weerbestendige houtsoort die onbehandeld na verloop van tijd heel sjiek vergrijst. Liever direct een stoere tafel? Kies dan voor de behandelde variant Nice & Nasty. Heel trendy is ook de onbehandelde variant met RVS omlijsting.

Snel en simpel

Alle Cocoon Tables worden geleverd met ‘hout’blokken, lavastenen en een beschermhoes. Aansteken gaat snel en simpel: de tafels hebben een elektronische ontsteking en werken dus net als een gasfornuis: knop indrukken, iets draaien voor de gastoevoer en dan de vlam instellen op de gewenste hoogte. Zonder lucifers dus. En dan is het alleen nog maar genieten: van een fijn vuur, zonder rook of vonken. Alle modellen kunnen ook omgebouwd worden op aardgas!

Kijk voor meer info op www.happycocooning.com

Publicatiedatum: 25 januari 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties