Kunstgras leggen

Als je een beetje handig bent, dan kun je kunstgras gewoon zelf leggen.

Laten aanleggen

Het is natuurlijk wel verstandig om je in dat geval een beetje in de technieken te verdiepen en bijvoorbeeld leginstructies (met video) te lezen. Dan weet je precies welke stappen je moet uitvoeren en in welke volgorde je dit moet doen. Volg de stappen precies, zodat je voorkomt dat er toch iets mis gaat. Alleen dan kun je zeker zijn van het meest optimale eindresultaat.

Zie je het zelf aanleggen toch niet zo erg zitten? Dan kun je natuurlijk ook altijd gebruik maken van een aanlegservice. De grasmat wordt dan - tegen meerprijs - netjes voor je gelegd. Het aanlegteam plaatst het gras en verlijmt de naden als dat nodig is. Daarnaast borstelen zij het kunstgras op en ruimen ze restmateriaal op. Dat wordt uiteraard ook netjes afgevoerd. Als je zelf voor een vlakke ondergrond zorgt, dan kan dit aanzienlijk schelen in de kosten. Heb je hier niet de mogelijkheden voor, dan kun je het natuurlijk ook laten doen.

Waarom kunstgras?

Of je je nieuwe kunstgrasgazon nu aan laat leggen of zelf aanlegt, de voordelen van kunstgras zijn duidelijk. Het oogt heel natuurlijk, zoals te zien is op de stalen die je aan kunt vragen. Daarnaast hoef je het niet te maaien, te bemesten of te besproeien; je hoeft er alleen maar van te genieten. Kale plekken of lelijke molshopen behoren tot het verleden; als je eenmaal een mat van kunstgras hebt, dan wil je niet anders meer!

Populaire soorten kunstgras

Kunstgras Chill - 22,95 per m2
Kunstgras Chill

Kunstgras naturel - €34,95 per m2

Kunstgras naturel

Meer van Kunstgrasnet.nl Bekijk alle