Prive sportveld

Kunstgras in uw tuin als sportveld is niet alleen functioneel, het heeft ook een mooie natuurlijke uitstraling.

Privé sportveld aan huis

Ons kunstgras is de ideale ondergrond om op te sporten en spelen. In alle weersomstandigheden is spelen mogelijk. Bij het aanleggen van kunstgras in combinatie met het plaatsen van een speeltoestel is een onderlaag van valdemping nodig. Deze zorgt voor extra veiligheid, zodat u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen en sporten.

De mogelijkheden met ons speelkunstgras zijn eindeloos. We hebben diverse soorten in verschillende prijsklassen. Ook voor goedkoop kunstgras bent u bij Sports & Playgrass aan het juiste adres.

Privéveldje aanleggen
Hoe veel er ook gespeeld wordt op het kunstgras, de mat behoud zijn hoogwaardige kwaliteit. Zonder dat u druk bent met het onderhouden hiervan. U hoeft niet te maaien, sproeien of verticuteren. Zelfs op slechte ondergronden of schaduwplekken in uw tuin kan kunstgras worden aangelegd.

Uw kinderen zorgeloos laten spelen in eigen tuin? Kies voor een kunstgrasmat van Sports & Playgrass. Vraag nu een offerte aan voor het aanleggen of verkopen van kunstgras. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor advies.