string(1) "b"
Profielfoto van Sports & Playgrass

Sports & Playgrass

Angelenweg 119b, 5349 TG OSS

Over ons

Jong bedrijf, ervaren in kunstgras Sports & Playgrass is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door eveneens jonge ondernemers.

Servicegerichtheid

Wanneer u een aanvraag doet via de website sports-playgrass.nl, nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Het liefst komen wij vervolgens op locatie langs om de wensen van de klant door te nemen. Wanneer dit in kaart is gebracht brengen wij op korte termijn een offerte uit. De offerte wordt stap voor stap opgebouwd, zodat u exact weet waar de verschillende kosten vandaan komen. Deze transparante werkwijze wordt door de meeste opdrachtgevers als zeer prettig ervaren.


Als u akkoord gaat met de offerte plannen we direct de definitieve aanlegdatum in. Wij zijn erg flexibel en werken – indien gewenst – ook op zaterdag. Hierdoor kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende datum vinden.


Het project wordt gerealiseerd door ons vakkundige aanlegteam. Wanneer u tijdens de aanleg vragen en/of opmerkingen heeft, staan onze professionals u graag te woord. Het project wordt na afronding samen met de opdrachtgever opgeleverd. Zo weten we dat de klant tevreden is en overhandigen we ook direct het garantiecertificaat.

Veiligheid

Wij streven naar veiligheid tijdens de aanleg, maar zeker ook naar veiligheid voor de gebruikers van onze kunstgrasvelden. We gebruiken dan ook enkel producten die veilig zijn voor mens, dier en milieu.


Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jong en oud veilig en verantwoord kan sporten en spelen. Wanneer u kiest voor kunstgras van Sports & Playgrass, verzorgen wij een compleet veilige speelomgeving. Onder aanwezige speeltoestellen plaatsen wij valdemping van gerecycled rubber, deze vangt een onverhoopte val van iedere hoogte op. Verder verzorgen wij ook het hekwerk rondom uw sportveld of speelterrein, om de veiligheid van de gebruikers en omstanders nog verder te waarborgen.

Vernieuwing

Ieder project vraag om een andere invulling en een specifieke beoordeling. Wilt u voor uw project iets anders dan gebruikelijk of heeft u een innovatief idee? Sports & Playgrass denkt graag met u mee. Vanaf de ontwerpfase tot de uitvoering en oplevering van het project zijn wij betrokken. De mogelijkheden met ons kunstgras zijn legio, aarzel dan ook niet om uw ideeën aan ons voor te leggen.

Betrokkenheid

Sports & Playgrass hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Bij iedere aanvraag, groot of klein, komen wij op locatie langs voor een stukje advies. Alleen tijdens een persoonlijke afspraak kunnen we de situatie beoordelen en uitleggen welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Tegenover de klant zijn wij altijd eerlijk over de mogelijkheden, maar zeker ook over de beperkingen van ons kunstgras. Wij geloven in een transparante, langdurige samenwerking.

Bekijk hier onze werkwijze